ininal vs Tosla

Genel olarak bahsedeceğim.

+Kartları alabileceğin yerlerin sayısı oldukça fazla ve kapınada getirtebiliyorsun.
ininal Kart Satış Noktaları | ininal
+Istediğin bankaya 7/24 EFT-havale yapabilirsin. Mesela babam ziraat kart kullanıyor bende ininal kullanıyorum, bana 7/24 para gönderebilir veya ben ona gönderebilirim. Diğer sanal kartlarda bu özellik yok. Bu benim için resmen bulunmaz bir nimet. :D.
+Zaman zaman ininal kart kampanyalar düzenliyor, Steam, e-pin, Yemeksepeti vs.
+Yanlış hatırlamıyorsam ininal ile sınırsız veya ayda 3 adet sanal kart açabiliyorsun.

Şimdi gelip "yok işte Papara en iyisi" demene gerek yok. Bende biliyorum Papara'nın en iyi kart olduğunu ama Ininal'de işimi görmüyor değil, istediğim bankaya para transferi yapabiliyor olmam benim çok işimi görüyor, babam şehir dışındayken Papara kullanıyorsam bana para gönderemez ama ininal kullanıyorsam en geç 15 dakika içinde para hesabıma geliyor.
Banka kartı eklemek, veya Paparaya veya tosla ya banka kartından para göndermek oldukça kolay. Papara da yemek kartı gibi birkaç tane kart ve sanal kart var.
 
Eskiden kartlar hakkımda bilgim olmadığı için telefon TL olarak kullanıyordum. Çok kesiyordu İninalı keşfettim. Oda her ay 2 tl, para yatırırken ücret kesiyordu. Bıktım artık ve kart araştırmasına girdim. Paparayı keşfettim. Ozaman aylık 1 TL kesiyordu şuan hiç bir ücreti yok. Sonra Tosla'yı keşfettim. Akbankın kendi uygulaması çok güzel kampanyaları olsun, bedava olması çok iyi. Ben şuan Papara ve tosla kullanıyorum hangisi işime yararsa onu kullanıyorum. Sen de öyle yap.
 
Güzel olan şeye daha güzel özellikler getiren tek şirket Papara herhalde.
Aynen. 2 yıldır ininal kullanıyorum. İninala 100tl para vermişimdir yükle çek vs.
Kanka mesela ben toslaya direkt banka kartından yükleyebiliyorum. Papara'da benzeri var mı?

Kanka mesela ben toslaya direkt banka kartından yükleyebiliyorum. Papara'da benzeri var mı?
IMG_20201221_160626.jpg
 

Geri
Yukarı