INNO3D iChill RTX 3070 4X alınır mı?

Karındeşen

Hectopat
Makaleler
3
Yer
4.Levent
Daha fazla  
Carbon bir ekran kartı almak istiyorum ve aklımda INNO3D'i chill RTX 3070 DDR6 4X var. Fakat 4. fanı küçük görünüyor ve fazla ses yapar mı?

Diğer parçalar:
i7 10700KF.
Z490 GAMING Edge Wi-Fi.
XPG D60 3000MHz 2x8GV RAM.
Crucial 1TB NVMe SSD + 120GB AHCI SSD.
Samsung odessey G5 2560X1440P curced VA 1ms.

Dosya Ekleri

• ichill3070-x4_01.png
    ichill3070-x4_01.png
    55,8 KB · Görüntüleme: 231
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bugün aldım ve kullandım kartı. Takriben 3 saatlik tecrübemi aktarabilirim ısınma ve ses problemi yok. Red dead redemption 2 'yi 2k ultra ayarlarda oynadım. Keza peşine Pubg ile devam ettim. Küçük fan çalışmasına rağmen ses duymadım.

Ben bugün aldım ve kullandım kartı. Takriben 3 saatlik tecrübemi aktarabilirim ısınma ve ses problemi yok. Red dead redemption 2 'yi 2k ultra ayarlarda oynadım. Keza peşine Pubg ile devam ettim. Küçük fan çalışmasına rağmen ses duymadım.
Hocam nereden aldınız? Game Garaj ve Yamax Store harici stok bulmak baya zor.
Bende küçük fandan korkuyordum ama sıkıntı yok diyorsanız sorun yoktur,incelemeniz için teşekkürler...

Bende aldım İnno3d Rtx 3070 İchill x4
Yamaxstore'dan aldım. Mağaza çok ilgili ve hemen kargo yaptı. Ürünü çok sağlam paketleyip gönderiyorlar bilginize. 12 Aralıkta aldım o zamanlar 6800 TL fiyatı.

Bu güne kadar deneyimi mi söylemek gerekirse. Tek kelime ile muazzam. Hem şık hem güçlü performans hemde serin çalışıyor. Arka plakası çok iyi sıcak temasını termal pedler ile dışarı aktarıyor ki arka plaka sıcak havayı kolay atılması için yer yer fanların olduğu bölümler şeritli delikli. Fanları tam güç çalışırsam bile beni rahatsız etmiyor ki sizi %40 50 de hiç etmez. Ayrıca küçük fan öyle her zaman dönmüyor 60 dereceden sonra çalışıyor ve o da ses yapmıyor. Diğer fanlar normal 55ten sonra çalışıyor. Kartın Rgb ve fan uygulaması mevcut, basit. Diğer hususta fanların tasarımı Msi ile aynı gibi ben fark göremedim. Toz tutmuyor 2 haftadır oynuyorum. Aklıma gelenleri yazdım fiyatına göre süper bir ürün. 2080ti den bir tık fazla performans oran belirlemek gerekirse %5 ila %15 arası, zaten Nvidia bu şekilde açıklama yapmıştı. Benim kasam bu şekilde. Hep serin :) Bir de son olarak tabi ki kendi görüşüm ben Palit Gamerock modelini hiç beğenmiyorum ön yüzü bulanık gibi ne bilim yamuk gibi hani çok amatör gibi bir hissiyat veriyor. Bu iki kartın ön yüzlerini ve fanlarını kıyaslayın bir derim.
IMG_20201211_235750.jpg

Son düzenleme:
Carbon bir ekran kartı almak istiyorum ve aklımda INNO3D'i chill RTX 3070 DDR6 4X var. Fakat 4. fanı küçük görünüyor ve fazla ses yapar mı?

Diğer parçalar:
i7 10700KF.
Z490 GAMING Edge Wi-Fi.
XPG D60 3000MHz 2x8GV RAM.
Crucial 1TB NVMe SSD + 120GB AHCI SSD.
Samsung odessey G5 2560X1440P curced VA 1ms.

Hocam başka ekran kartı düşünmezseniz çok güzel ekran kartı ama düşünürseniz Palit Gamerock modeline bakmanızı öneririm hem çok şık hem de daha performanslı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı