INNO3D RTX 5070 Ti alınır mı?

Zaex

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. Kasam 330mm desteklediği için Palit modellerinden vazgeçtim. Bonus kart ile 3 ya da 6 taksit yapabileceğim için Galax da alamıyorum. Gainward modellerde de aynı şekilde. N11'den INNO3D modelini alabiliyorum. Galiba tek seçeneğim bu. Sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. Kasam 330mm desteklediği için Palit modellerinden vazgeçtim. Bonus kart ile 3 ya da 6 taksit yapabileceğim için Galax da alamıyorum. Gainward modellerde de aynı şekilde. N11'den INNO3D modelini alabiliyorum. Galiba tek seçeneğim bu. Sizce ne yapmalıyım?
Hocam MSI Shadow 3x alın:
Attığım satıcı güvenilirdir ve Bonus card ile faizsiz 3 taksit imkanı var. Kartın uzunluğu 303cm, ama şunu da ekleyeyim Inno3d alsanız bile bir problem çıkmaz kötü bir marka değil.

Bu ekran kartı markalarında değişen çok bir şey olmuyor. Sadece soğutma performansı diğerlerine göre ileride veya geride olabilir. Fiyat uygunsa ve başka seçeneğiniz yoksa Inno3D alabilirsiniz.

Hocam MSI Shadow 3X alın:
Attığım satıcı güvenilirdir ve bonus Card ile faizsiz 3 taksit imkanı var. Kartın uzunluğu 303cm, ama şunu da ekleyeyim INNO3D alsanız bile bir problem çıkmaz kötü bir marka değil.

Farka değer mi hocam.

Sıkıntı yok yapıştırın.

Aynı marka model var soğutması fazlasıyla yeterli, palit/gainward muadillerine göre 1 2 derece fark var. En tepe modellerle 3 4 derece oynuyor. 3DMark sonuçlarımı atabilirim. Yapıştır geç. %90'ının VRM modeli aynı 14+3 faz kullanıyor, o yandan da çok fark olmayacak. Ekran kartında modelden çok silikon şansı daha önemli. -100MHz daha fazla undervolt demek bi üst model soğutma demek zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı