İnşaat devri son bulmalı

Zaten hocam belirttim Türkiye de olabilir ama büyük yerler de çok zor İstanbul'dan örnek vereyim benim çevremde çok fazla eski bina var ve bir deprem de yıkılacakları çok belli mesela halk sıkıntı çıkarmasa yavaş yavaş başlayabilir özellikle dar Sokaklar'da eski binaların önünden geçtiğimde sanki Rusya'da bir Sovyet binasının önünden geçiyormuş gibi hissediyorum.
O binaların hepsini düzeltene kadar belki de 2 tane İstanbul depremi olur zaten. Bunlar kısa sürede çözülecek şeyler değil.

Bana göre Amerika'daki normal eyalet evleri olur ya. Aynı ona benzer evler moda olmalı artık ülkemizde. İngilizlerin'de evlerini beğeniyorum onlarda güzel bence. Nüfusun fazla olduğu yerlerde Max 5 katlı falan apartmanlar. Hem bana göre o tarz evler normal binalardan daha güvenilir. Tabii bu dediğim olay İstanbul gibi nüfusun fazla olduğu yerler de çok zor. Keşke öyle dediğim gibi bir yer olsa da gelecekte taşınsam.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Banliyölerle ilgili videolar. Amerika'ya özeniyorsanız izleyebilirsiniz.

İnşaatlar son bulmalı, yeni inşaat yapılmamalı.
Ormanlar, ağaçlar, doğa ve parklar korunmalı.
Yeni ev inşaatına son verilmeli.
Zaten taksitsiz, kredisiz, peşinatsız, senetsiz ve çeksiz alan da yok.
Bundan sonra inşaatının yapılması gereken şeyler:
  1. Halk kütüphanesi.
  2. Stad.
  3. Spor salonu.
  4. KYK yurdu.
  5. Fen lisesi.
  6. Sosyal bilimler lisesi.
  7. Anadolu Lisesi.
  8. Ortaokul.
  9. İlkokul.
  10. Anaokulu.
  11. Çocuk yuvası.
  12. Kapalı havuz.
  13. Otopark.
  14. Orman.
  15. Park.
  16. Metro.
  17. Hyperloop.
  18. Maglev.
  19. Hızray.
Siz de ekleyebilirsiniz.
Hayatımda gördüğüm en saçma konular listesinde en tepeden girdi.
Yeni ev inşaatına son verilmeli demişsiniz ama bu imkansız hocam nüfus artıyor isterseniz insanlar sizin planınız için çocuk doğurmasınlar.

Bana göre Amerika'daki normal eyalet evleri olur ya. Aynı ona benzer evler moda olmalı artık ülkemizde. İngilizlerin'de evlerini beğeniyorum onlarda güzel bence. Nüfusun fazla olduğu yerlerde Max 5 katlı falan apartmanlar. Hem bana göre o tarz evler normal binalardan daha güvenilir. Tabii bu dediğim olay İstanbul gibi nüfusun fazla olduğu yerler de çok zor. Keşke öyle dediğim gibi bir yer olsa da gelecekte taşınsam.
Hocam bizim milletimiz öyle bir ev yapmaz maksat adamın cebine 3-5 TL fazla girsin.

İnşaatlar son bulmalı, yeni inşaat yapılmamalı.
Ormanlar, ağaçlar, doğa ve parklar korunmalı.
Yeni ev inşaatına son verilmeli.
Zaten taksitsiz, kredisiz, peşinatsız, senetsiz ve çeksiz alan da yok.
Bundan sonra inşaatının yapılması gereken şeyler:
  1. Halk kütüphanesi.
  2. Stad.
  3. Spor salonu.
  4. KYK yurdu.
  5. Fen lisesi.
  6. Sosyal bilimler lisesi.
  7. Anadolu Lisesi.
  8. Ortaokul.
  9. İlkokul.
  10. Anaokulu.
  11. Çocuk yuvası.
  12. Kapalı havuz.
  13. Otopark.
  14. Orman.
  15. Park.
  16. Metro.
  17. Hyperloop.
  18. Maglev.
  19. Hızray.
Siz de ekleyebilirsiniz.
20. olarak TOKİ evleri, 21. olarak alışveriş merkezleri olursa yeter.

Hocam bizim milletimiz öyle bir ev yapmaz maksat adamın cebine 3-5 TL fazla girsin.
Talep görmeyen şeyi yapmak bir işe yaramaz.
O bahsettiğiniz evlerin yapımı 3.5 4 milyon TL'den fazla tutuyor bunun üstüne arsa parası ve kar eklediğinizde satıcının bunu minimum 6.5 7 milyon TL'den satması lazım Türkiye'de hangi insan şehrin içinde olmayan bir eve çıkartıp cebinden 7 milyon TL nakit verir?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı