Forum devri bitiyor mu?

Bazı konular için ben de niye buraya yazmış yapay zeka zaten anında cevaplar diye düşünüyordum ancak sonradan farklı düşünmeye başladım. Burası sabit, deneyime ve bilgiye dayalı bir kaynak olsun, yapay zeka ise kişisel asistan gibi bir şey oluyor. Yine de buradan bilgi talebi ve arzı olması bence olumlu bir durum. Yapay zeka her zaman ulaşılabilir olmayabilir. Bir hacklenmeye bakar belki de.

1 dakikalık Google/yapay zeka sorgusuyla alabilecekleri bilgileri hala forumda soruyorlar. Yıllar önce de soruyorlardı. Kolay kolay bitmez ama ölmeye başladı gibi.

Daha geçen yıl "Linux nasıl kurulur?" diye soran bir adama "YouTube'a gir, Ubuntu nasıl kurulur yaz" diye cevap verdiğim için gereksiz mesaj cezası aldım.

Eki Görüntüle 2566666
Hala VirusTotal forumları görüyorum. Yapay zeka ile 2 saniyede halledeceklerine burada medet umuyorlar.

1 dakikalık Google/yapay zeka sorgusuyla alabilecekleri bilgileri hala forumda soruyorlar. Yıllar önce de soruyorlardı. Kolay kolay bitmez ama ölmeye başladı gibi.

Daha geçen yıl "Linux nasıl kurulur?" diye soran bir adama "YouTube'a gir, Ubuntu nasıl kurulur yaz" diye cevap verdiğim için gereksiz mesaj cezası aldım.

Eki Görüntüle 2566666
Havalı EBA profili konusunda biri shitpost fotoğraf atmış aman tanrım yazdığım için gereksiz mesajdan ban yedim. Adminler ban atmak için yer arıyor gibime geliyor.

Bence forum devri bitmedi çünkü yapay zekaya sormak bazen gerçek bir insandan daha yanlış ve anlaşılmaz anlatabiliyor.

Geçenlerde bilgisayarım hakkındaki problemleri çözmek için yapay zekaya soru sordum fakat bazılarını çözemedi çünkü çok teknik ve detaylı cevaplar vermeye çalışırken en basit sorunları kaçırabiliyor veya çok spesifik bir problem olunca durumu tam anlayamıyor.

İşte böyle durumlarda forum konuları ve yeni konu açmak daha kullanışlı oluyor.

Forum devri bitmedi, sadece kullananlar biraz azaldı.
Ayrıca forumlar sadece soru sorma sitesi değil insanlarla etkileşim kurmak için bir araçtır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı