Forum devri bitiyor mu?

Forum devri tamamen bitti. Teknoloji forumları kaldı sadece. Tek dileğimiz buranın bitmemesi diğerleri önemli değil.

Eski forumların olduğu zamanlar çok güzeldi. Bittiğine üzüldüğüm bir konsept.

Bu arada yapay zekanın teknoloji forumlarını öldürmesine daha çok var bana sorarsanız. Şahsen bir şey alacağımda gidip yapay zekaya soracağımı sorarım ama foruma gelip bilgili, o ürünü tecrübe etmiş bireylerin yorumlarını daha çok dikkate alırım. Yapay zeka dediğiniz şey hala verdiği cevapta elli çeşit hata yapıyor, güncel bilgiden yoksunlar. Geçen yıl çıkmış oyundan haberi olmadığını gördüm yani araştırma yapıp tespit etti.

Yapay zekâ da bilgileri, internet araştırmalarından alıyor. İnternette bilgiler olmazsa yapay zekâ da cevap veremez mantıken. Kendi cevap verdiği kısımlar da oluyor da bilgileri internet araştırmalarından alıyor büyük bir çoğunluğunu ve o kadar tembel insanlarımız var ki basit internet araştırmasıyla bulunabilecek soruları hâlen buradan soruyordu. Sormaya da devam ediyorlar. Aslında saniyesinde cevap geldiği için alan, veren razı durumu. Saniyesinde cevap geldiği için buradan konu açılması, daha kolay geliyor onlar için de.

Forum devrinin zaten tamamen biteceği belli ancak şu anda bitmez. Ayrıca ileride bitse bile yapayzekadan biteceğini düşünmüyorum.

Bunu yazdığınız için de alabilirsiniz.
Raporlamak yerine uyardığın için sen de alabilirsin 😀 Mesajımın konuyla az da olsa alakalı olduğunu düşünüyorum. Ceza alırsak da modların canı sağ olsun. Dünyanın sonu değil ya?

Ben genelde zaten sohbet muhabbet için olan konulara giriyorum. Yoksa bir sorunum olduğu zaman hem internette hem yapay zekada milyonlarca bilgi var zaten. Ama sana katılıyorum, yakın zamanda forum işleri ölmeye yaklaşacak.

Ben Sadece vakit geçirmek için değil, Yeni şeyler öğrenmek ve İnsanlara yardım etmek için de kullanıyorum.

Bu forum işleri bir 15-20 sene daha sürer bence sırf yapay zeka var diye Forum bitmez yani.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı