Linux nasıl kurulur, kargom ne zaman gelir? Soruları dışında yapay zekayla sağlıklı çözülemeyecek çok fazla teknik ve donanımsal sorun var, daha erken bence.
Hala VirusTotal forumları görüyorum. Yapay zeka ile 2 saniyede halledeceklerine burada medet umuyorlar.1 dakikalık Google/yapay zeka sorgusuyla alabilecekleri bilgileri hala forumda soruyorlar. Yıllar önce de soruyorlardı. Kolay kolay bitmez ama ölmeye başladı gibi.
Daha geçen yıl "Linux nasıl kurulur?" diye soran bir adama "YouTube'a gir, Ubuntu nasıl kurulur yaz" diye cevap verdiğim için gereksiz mesaj cezası aldım.
Linux nasıl kurulur?
Hayatımda hiç işletim sistemi kurmadım. Terimler hakkında bilgim yok ve detaylı bir rehbere ihtiyacım var.www.technopat.net
Eki Görüntüle 2566666
Havalı EBA profili konusunda biri shitpost fotoğraf atmış aman tanrım yazdığım için gereksiz mesajdan ban yedim. Adminler ban atmak için yer arıyor gibime geliyor.1 dakikalık Google/yapay zeka sorgusuyla alabilecekleri bilgileri hala forumda soruyorlar. Yıllar önce de soruyorlardı. Kolay kolay bitmez ama ölmeye başladı gibi.
Daha geçen yıl "Linux nasıl kurulur?" diye soran bir adama "YouTube'a gir, Ubuntu nasıl kurulur yaz" diye cevap verdiğim için gereksiz mesaj cezası aldım.
Linux nasıl kurulur?
Hayatımda hiç işletim sistemi kurmadım. Terimler hakkında bilgim yok ve detaylı bir rehbere ihtiyacım var.www.technopat.net
Eki Görüntüle 2566666
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.