İnsan büyüdüğü zaman oyun oynama isteği kaybolur mu?

KIZIL BARON

Kilopat
Katılım
15 Eylül 2016
Mesajlar
3.123
Çözümler
19
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Denizci
28 yaşındayım nisanda 29 yaşıma gireceğim. Steam hesabımda aldığım ama oynamadığım çok oyun var. İndirip de oynamak için can atmıyorum yaşın verdiği olgunluk mu bu?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
28 yaşındayım nisanda 29 yaşıma gireceğim. Steam hesabımda aldığım ama oynamadığım çok oyun var. İndirip de oynamak için can atmıyorum yaşın verdiği olgunluk mu bu?

Önceden öncelikleriniz farklıyken şimdi daha farklı odak noktalarınız ve öncelikleriniz olduğu için belki zaman ayırmak istemediğinizden kaynaklanıyor olabilir.
 
Türkiye'de bence gayet doğal bir şey yaşama hevesimiz bile kalmıyor oyun hevesi neymiş. İnsanların öyle dertleri tasaları oluyor ki. Yaşadığı hayattan keyif alamaz hale geliyor. İşe girip sözde hayatını daha konforlu mutlu yaşamaya adayacak ama her türlü kendinden fedakârlıklar verip sadece maaşlı köle olacağız işte.
 
Şahsen eskiden oyun oynamaya ve anime izlemeye bayılan birisi olarak şuan oyunlara 5 dakika tahammül edemiyorum. Anime açıyorum izlemek için maksimum 1 bölüm izleyebiliyorum. Yıllar geçtikçe zevk aldığımız konular elbette değişiyor. Buna ne neden oluyor bilmiyorum ama yaşla alakası olduğunu düşünmüyorum.
 
28 yaşındayım bendede öyle. Hatta 4-5 senedir doğru düzgün oyun oynamam. Bilgisayar aldım 2-3 oyun yüklü arada girip oynuyorum. Hevesim yok, büyüdükçe o oyun oynama isteği gidiyor. Görevli oyunlardan nefret ediyorum mesela, kafama göre takilacagim veya online olacak. Ugrastirirsa bir oyun beni direkt silerim.
 
Büyüdükçe oyun oynama isteği gitmiyor aslında. Bu kişiye göre değişiyor. Benim amcam 40 küsur yaşında eskiden deli gibi Online oyunlar da takılıyordu. İşte çalıştığı için fazla vakit ayıramıyordu ama hafta sonları ve tatil zamanları kalkmıyordu PC'den. Daha sonra mobil oyunlara yöneldi. Adamın oyunlara harcadığı parayı ben 1 sene de anca harcarım öyle diyeyim size. Yaş ile alakası yok bence.
 

Geri
Yukarı