Adem & Havva nasil bir evrim, onu da acikliyor mu Kur'an?Kur'an da bilim bir kenara itilmiyor aksine destekleniyor fakat günümüzde yobazlaşmış insanlar yüzünden öyle gösteriliyor/gösterilmeye çalışılıyor.

Adem & Havva nasil bir evrim, onu da acikliyor mu Kur'an?Kur'an da bilim bir kenara itilmiyor aksine destekleniyor fakat günümüzde yobazlaşmış insanlar yüzünden öyle gösteriliyor/gösterilmeye çalışılıyor.
İslam bilimi ret etmez. "İlim Çin de bile olsa gidip alınız"Evet. Başka bir ihtimal de bütün bilimi reddedip insanlığın 2 topraktan oluşmuş kişiden geliştiğini sanmaya devam edebilirsin.
Bir sürü eski İslam alimi var.Sorgulayın deyip bir yandan da ahirette inkar edenleri yakacağız denmesi biraz ironik olmamış mı sence de? Çok gülüyorum ya! Bilimsel bir konu bile hemen dine çekiliyor. Sence konu hemen dine dönüyorsa bilim ile din insanlık tarihi boyunca iyi geçinebilmiş midir? Bana bunu açıklar mısın?
İslam, bilimi reddetmez: "İlim Çin de bile olsa gidip alınız."
Evrim ile çelişmez.Gerçekten o kadar dar bir pencereden bakıyorsunuz ki kayıtsız kalamıyorum. İnanmak için herhangi bir şey bulup inanıveriyorsunuz. Afili sözleri görünce hemen kanıtmış gibi yapıştırmayın. İlim Çin'de bile olsa gidip alınız. sözünün Kur'an'da bulunması bilimle çelişmediği anlamına gelmez. Adem ve Havva'dan geldik teorisi ile evrim teorisi çelişir. Hepsi bu kadar.
Evrim ile çelişmez.
Çelişiyor güzel kardeşim sen istediğin kadar evir çevir uğraş ama çelişiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.