İnsanlar neden bütün parasını telefona veriyor?

Millet neden pahalı telefon alıyor adlı konunun içeriğinde çoğunlukla kendi "başarı" larından bahsediyorsun konuyla alakası bile yokken. Dediklerin yalan mı doğru mu bilmem ama doğruysa yaptığın şey ego mastürbasyonundan başka bir şey değil ve herkes farkında bunun. Seni fazlasıyla komik gösteriyor haberin olsun. Ciddiye alıp bu yanıtı vermem bile benim ayıbımdır.

Öneri: Önce Türkçe öğren. Yazdıklarından bir şey anlaşılmıyor.
Allah aşkına turkcemi boşver gömmek için yer arıyorsunuz ilk önce kendi yazdiklarina ve karakterine bak
 
5 yaşında brawl stars 'da kaybedince tunahan.
"Abiğğ bne ayda 90k kazanığoom."
Bir abim vardı insanlara kazandığınız parayı ve yaptığın işi söylediğinde seninle dalga geçecekler diyordu şu an o sözün çok tersinde bir hareket yaptım keşke soylemeseydim ama o sözün doğruluğunu heryeree görüyorum.
Bu yüzden bu işlerde bilmeyen birine ayrıntılı bir şekilde anlatmamaliyiz yoksa sonuç buraya gelen 40 50 yorum oluyor :D vergiyi soran qrkadas kazabci söyledim vergiyi ödersem evet para azalıyor azaldı zaten ödedim geçen hafta
 
@tunahan4321 Tuhanacım abin boş yapmış, millet kazandığın paradan ya da yaptığın işten ötürü değil kendi kendine triplere girdiğin için dalga geçiyor.

Sen kendinin, nasıl konuştuğunun, nasıl göründüğünün farkında değilsin. Hep bir yaptığımı milletin gözüne sokayım, başkalarını aşağı göreyim, eleştireyim, en iyisi benim falan bu nedir? Komik oluyor.

Bu forumda senden çok daha fazlasını kazananlar var ama ne bunu milletin gözüne sokacak konu açıyorlar ne de ilgi çekmek için bir yerlerini yırtıyorlar. İşin özü bu.
 
Para kazanıyorum ama iPhone almak gereksiz kafasından çıkın bence insanlar telefonlarından fotoğraf çekiyorlar veya oyun oynuyorlar. En basitinden ben Redmi telefon kullanıyorum navigasyon hiç düzgün çalışmıyor sırf bunun için bile kaliteli telefona geçmek isterim. Popüler kültür için 1 senelik maaşıyla iPhone alan adama bende sinir olurum ama ayda 30.000 TL üstü kazanan adamda bırakın alsın yani.
 
Her yorum boş, dünyaya 1 kere geliyorum. İstediğimi alırım bunun sizi bağlayan bir tarafı yok, rahatsızsan sen alma kardeşim. Aynı hayatları yaşamıyoruz. Senin dar görüşün benim hayatımı baltalayamaz.

Dünyaya 1 kere geldiğimizi nereden biliyoruz? Ya Reenkarnasyon gerçekse.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı