İnsanlar neden çocuk yapar?

Aldatanlar neden çocuk yapar soru bu onların kafasını anlamıyorum

Aldatanlar neden çocuk yapar derken? Aldattığı kişiyle mi yoksa aldatılan kişiyle mi?

Aldattığı kişiyle ise kaza olmuş olabilir. Korunamamışlardır. Aldatılan kişiyle ise herkes birlikteliği bilir zaten. Anlık bir istek olabilir bu.

Aldatanlar neden çocuk yapar soru bu onların kafasını anlamıyorum.

Aldatma davranışı tek bir nedenle indirgenemez fizyolojik ve psikolojik sebepleri olabilir mesela nörobilim açısından bakıldığında insan beyni özellikle yeni ve belirsiz uyarıcılara karşı daha fazla dopamin üretir bu nedenle bazı bireyler uzun süreli ilişkilerde monotonluktan dolayı zihinsel bir uyarım eksikliği hissedebilir ancak bu eğilim davranışı meşrulaştırmaz.

Bilemezsiniz. Spekülasyon yapabiliriz. Tartışabiliriz. Daha avam tabirle mabadımızdan uydurabiliriz. Her bireyin sebepleri şahsına hastır.

Ama geçerli bir sebep istiyorsanız yatakta aradığını eşinde bulamıyordur. Ya da sevildiğini hissetmiyordur. Hani bunlar örnek ama özünde bir şeyler eksiktir yuvasında. Onu tamamlıyordur.

Bu eksiklik (kendi) ahlak kurallarını yoksayacak kadar büyüktür. Unutmayın özünde insan kendi için yaşar.

Kaza olmuştur. Olabilir öyle şeyler.
Sesli güldüm

Bilemezsiniz. Spekülasyon yapabiliriz. Tartışabiliriz. Daha avam tabirle mabadımızdan uydurabiliriz. Her bireyin sebepleri şahsına hastır.

Ama geçerli bir sebep istiyorsanız yatakta aradığını eşinde bulamıyordur. Ya da sevildiğini hissetmiyordur. Hani bunlar örnek ama özünde bir şeyler eksiktir yuvasında. Onu tamamlıyordur.

Bu eksiklik (kendi) ahlak kurallarını yoksayacak kadar büyüktür. Unutmayın özünde insan kendi için yaşar.

Sesli güldüm

Güldürüp keyfinizi yerine getirebildiysem ne mutlu bana. :)

Dostum ben uygunsuz üslup kullanmadım. Bana neden bu kadar kinlendin onu da anlamadım. Ben fikrimi belirttim sadece. Herhangi bir hakaret etmedim.

Yani bu yazıyı boşu boşuna yazmışsın. Ben o cümleleri düşünerek ve sakin bir kafayla yazdım. Herhangi bir hakaret yok.
Neden kinlendiği hakkında bir yorum yapmak istiyorum yanılıyorsam KS beni düzeltsin. Eğer ebeveynlerinden biri aldattıysa bu şekilde kinlenmesi normal. Bunu üçüncü kişilerden çıkarması anormal.

Üzücü. Bu durumda olmak üzücü. Bu durumla başa çıkamamak ayrı üzücü. :(

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı