İnsanlar Neden İphone Alıyor?

Sizi etiketleyen yok. Yorum yapan kullanıcılar toplumda böyle bireyler olduğunu söylüyor. Ben de ürünü kullananları ikiye bölerek durumu açıkladım.
İşletim sistemi ve işlemci gücü yüzünden kullananlar var.
Hava atmak için kullananlar var.

Hayır güvenilir mağaza değil demem ama her türlü Mi 8'den daha pahalı.

Tuşlu telefon kullanıyordum. Milletin ne kullandığı ne sizi ne de beni ilgilendirmez. Kimin ne ihtiyacı olduğuna siz karar veremezsiniz. Parası olan adam 8 Plus da alır, XS Max'de alır. Parası ondan çıkıyor.
Tartışıyoruz gardaş almicaksin demiyoruz saygı ve sevgi çerçevesi altında konuşuyoruz elma sevginiz ne kadar arttı bir anda . Granny Smith im benim.

asus zenfone 5z ile iphonenin eşit telefonunu kıyasladılar asus katbekat fark atıyor

3G'den beri iPhone kullanıyorum. İşletim sistemi, güvenliği, uygulamaların daha kaliteli olması, stabilitesi, uzun süreli yazılım desteği, servis desteği vb. nedenlerle kullanıyorum. Masaya koymak için kullananlar ayrı tabi ona bir şey demiyorum. Yeni android telefonlar oldukça başarılı fakat android telefonun o menüsü, yazı tipleri bile itici geliyor bana. Ya moruk Samsung'da şu kadar RAM var iPhone'de bu kadar diyenleri dikkate bile almayın zaten.

@Shinrai Tamam işte aynı şeyi söylüyoruz, mesela ben memnun olduğum için kullanıyorum. Apple Store kalitesi, uzun seneler boyunca yazılım desteği vesaire. Bunlar benim için önemli ve tatmin edici. Başkası için olmayabilir, o zaman Android alır; herkes özgür. Eğer telefonu sadece hava atmak için kullanıyorlarsa, yukarıda da demiştim komik bir durum. Bu kadar basit.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…