İnsanlar neden korsan oyun indirir?

Ben online oynamayacaksam eğer korsan indiriyorum, ayrıca iddia ediyorum burada hemen herkes korsan Windows kullanıyor, ehliyet sınavına girdiğimde bile okuludaki bilgisayarın köşesinde windowsu etkinleştirin yazıyordu 😅 hem oyunlara adam o kadar uğraşmış kırmış emeğine saygı 😁
Windows'u etkinleştir demesi korsan olmadığı anlamına gelir. Microsoft'un sitesinden indirmisler, deneme süresi bitmiş. Crack yapsalar o yazı yazmaz.
 
Genelde küçük çocuklar yapıyor bu işi. Ama ellerindeki bilgisayar son model oluyor. Ben de anlamıyorum babalarının cüzdanından neden gizlice para almadıklarını :D
Eşek kadar adamım ben de korsan kullanıyorum hocam.

Şahsen oyunları denemek için kullanıyorum ben. Beğenmezsem satın almıyorum, beğenirsem yine satın almıyorum ahah. Şaka şaka indirimde falan alıyorum yine.

Ne zaman oyun firmaları demo kavramını geri getirir, ben de o zaman korsanı bırakırım.
 
İşte dostum böyle yorum yazan kişiler bunu kendilerine görev bellemiş oluyorlar genelde. Böyle konuları gördükleri anda atlayıp kendilerini tatmin etmeden duramıyorlar bunları yazarak. Bir de bu forumda özellikle bu tarz yorumlara pusuda bekleyip en az 10-15 beğeni atacak tipe insanlarda olduğundan primde yaptırdığı için hiç vazgeçemiyor. Öteki türlü bu kişilere sorsak kullandıkları Windows dahi cracklidir çoğunun. Ayrıca bir de aylık torrent trafiklerinede bakmak lazım.

Çünkü gerçek bu herkesin bütçesi iyi değil durumu iyi olanlar tabii ki korsana başvurmamalı ama dier türlü her koşulda millete laf sallayanlara karışıyım.
Elinizden geleni ardına koymayın.
 
Bu konudaki arkadaşa kızgın atan insanlar galiba bu programa aylık 250 TL para ödüyor.
 

@@Dino Ortolani


Durumunun iyi olup olmamasıda korsan kullanıp kullanmayacağını etkilemez. Çünkü bu bir tercih meselesi. Adam oyunu almadan önce denemek için torrentten çeker ve oynar. Ondan sonra oyunun en azından bitirebileceğine düşünür ancak satın alınacak kadar iyi olmadığına karar verebilir. Bunda da bir sıkıntı yok.
 
Paramın yetmediği şeyin virüssüz korsanını kullanmaktan çekinmem.
Oyun konusunda da hayatımda oynadığım 2 oyun var: Biri CS 1.6, diğeri de Mortal Kombat.

Eğer başka oyunlar oynasaydım paramın yetmediklerini korsan indirirdim yine.

Bu konudaki arkadaşa kızgın atan insanlar galiba bu programa aylık 250 TL para ödüyor.
Çok doğru bir noktaya değindiniz.
Şahsen ben de Abobe programlarını satın alacaktım ama fiyatları çok yüksek. Hele birden çok programı kullanmak zorundayken...

Mecburen ya korsana ya da alternatiflere yöneliyor insan.

İlla alternatife yönel diyemezsiniz bir de.
Siz isteseniz de istemeseniz de bazı durumlarda o programlar lazım olabiliyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı