İnsanlar neden korsan oyun indiriyor?

5, 10, 20, 25 TL bir oyun için tamam ama. İnsanlar bir oyuna daha fazla para vermek istemiyor. Ama bu durum dolar, Euro kur farkı yüzünden oluyor. Ülkemiz de daha da pahalı oluyor.
 
Arkadaşlar bir arkadaşım var. Adam Epic Games'te bedava olan GTA 5'i korsan indirdi. Anlamıyorum insanları.
Aslında çok basit para mevzusu. Ben yeni çıkan oyunlardan 6-7 tane alacağıma o parayı sistem toplarım diye düşünüryordur. Bazı oyunlar gerçekten çok pahalı.

Tabi sizin arkadaşınki biraz enteresanmış. 😀
 
İnsanlar zaten internete para ödüyorlar, bu yüzden PC'lerine istedikleri gibi oyun indiriyor. Şimdi tutup da bir oyuna para vermek hem ekonomik olarak zor geçinemeyen insanlar var. Bu yüzden ellerindeki internet nimetini kullanıyor diyebiliriz.
 
Abandonware oyunlar hakkında bir şey söylemek yanlış olur. Fakat diğer oyunlar için söyleyeceğim: Maddi durumu yetmiyor olabilir. Eğer bunun dışında bahanesi var ise kendini zeki sanan "ya boş ver Steam'a mı para vereceğiz, torrent var işte!" insan türüdür.
 
Arkadaşlar maddi durumu olmayanlara lafım yok. Ama atıyorum adamın 20.000 TL PC'si var 18TL'lik Half-Life 2'yi korsan indirmek ayıptır.
Dostum sen ne kadar dil döksende ne kadar uğraş sarf etsende bu değişmeyecek. Para sonuçda ne kadar olursa olsun değerlidir. İnsanlar ne yaparsa kendine. Boş verin siz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı