İnsanlar neden Windows 11'e geçiyor?

Merak. Ben profesyonel olarak kullandığım hiç bir sistemimde ilk büyük güncellemesini almadan kullanmayı düşünmüyorum. Hani şöyle %20 performans avantajı vs getirse neyse de bana iconları ortaya almak haricinde bir katkısı olmayacak.

Ha şunu da belirtyim, uğraşacak zamanım olsa idi kendi PC'lerime kurabilirdim, "meraktan". Ama vaktim yok. Siz iyice kurcuklayıp hataları bulun ki benim gibilerin işine gelsin.
 
Geçen Windows 10'dan bıkmıştır,
Geri donen tasarımını beğenmemiştir.

Ben, bana göre bayagi yenilikçi ama hiç işime yaramayan özellikleri oldugu icin Windows 11 sevmem. Windows 10 kafi.
Tasarimini da beğenmedim.

7 kullanırdım ama uygulamalar, sürücüler yok sistemime göre.
 
Bana göre alışma süreci yenilikleri de severim ayrıca bilgisayarımı sıfırdan Windows 10 kurulumu yapınca hiç bir sürücüyü yükleniyor kurulum sırasında wifi dahil Windows 11 de wifi otomatik yüklüyor bu benim için avantaj
 
Ben ISO sızdırıldığı gece yani 15 Haziran gecesi direk geçtim. Sebebi merak etmem, hataları falan rapor edip katkıda bulunmam, Windows 10 çöplüğünden kurtulmam. Kısaca bunlar. :)
 
Ben ISO sızdırıldığı gece yani 15 Haziran gecesi direk geçtim. Sebebi merak etmem, hataları falan rapor edip katkıda bulunmam, Windows 10 çöplüğünden kurtulmam. Kısaca bunlar. :)

Birkaç yerde daha Windows 10'a çöp dediğinizi gördüm ama bu biraz iki yüzlülük oluyor. Windows 11 tamamen Windows 10'un devamı. Birkaç arayüz değişikliği dışında henüz farklılık yokken bunu demeniz çok komik.
 
Ben burada paylaşılan oynanmış ISO ile geçiş yaptım. Sistemim 5 yıllık olmasına ve nomalde desteklememesine rağmen akıcı çalışıyor. İlk olarak azıcık diskten yer ayırıp 2. OS olarak denedim, sorun olmadığını görünce temelli geçtim. Geçme sebebim merak ve görünüştü. Stabil olması da artısı oldu. Sistemim eski olmasına rağmen belirtilen sorunların hiçbiri ile karşılaşmadım.

Untitled.png


Belki benim sistemim ile aynı sistemi olanlar merak eder, o yüzden sistemimi de aşağı bırakıyorum.

  • Dizüstü bilgisayarım: HP notebook - 15-AF109NT
  • İşlemci: AMD A8-7410 APU
  • Ekran kartı: AMD Radeon R5 M330 grafik kartı (2 GB DDR3 ayrılmış)
  • RAM: 8 GB DDR3L SDRAM (1x8 GB)
  • Depolama: Crucial BX500 SSD (240GB)
  • İşletim sistemi: Windows 11
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Çok mantıklı. Şu an Windows 11'deyim ve acayip iyi olmuş. Sıkı bir Valorant oyuncusuyum ve çok iyi bir bilgisayarım olmamasına rağmen +20 FPS civarı alıyorum. Hem tasarımı falan da harika. Tercih ederim fakat ufak araştırmalar yapmanızı öneririm çünkü başta çok sıkıntı çektim. Bilginize.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı