- Makaleler
- 5
Boy = Güç, daha iyi bir fizik, ayrı bir hava.
Peki boyun güç olarak bir etkisi var mı ya da herhangi bir işlevi veya avantajı var mı? Yoksa sadece görünüştenmi ibaret?
Güç?Boy = Güç, daha iyi bir fizik, ayrı bir hava.
Boyu uzun birisi doğal olarak kasları sıradan birisine göre daha çok olur bu güç anlamına geliyor.Avantajı da var dez avantajıda. Güç olarak etkisi yok alakasız. Görünüşdede iyi oluyor.
Güç?
Alakası yok.Boyu uzun birisi doğal olarak kasları sıradan birisine göre daha çok olur bu güç anlamına geliyor.
Avantajı falan yok sonra bol bol bel ağrısı çekiyorlar. Kendimden biliyorum.Arada forumda görüyorum boyu 1.90'ken bile boy uzatmaya çalışanlar var.Bir avantajı filan mı var boyun? Ben 1.80'im avantajını görmedim mesela? Boyun bir avantajı filan var mı?
Aynen kardeşim git bak o yüzden Eddie Hall gibi adamların boyları genelde 190 civarı oluyor.Alakası yok.
Aynen kardeşim git bak o yüzden Eddie Hall gibi adamların boyları genelde 190 civarı oluyor.![]()
Anlıyorum 160 boyundaki enişten 190 boylarındaki sporcuların kaldırdığı ağırlıkları kaldırabiliyordur eminim ki. Senin dediğin şey gerçek olsaydı dünyanın en güçlü insanları seçilirken illa ki 160 birisi çıkardı.1.60 boyundaki eniştemle tanışmak ister misin kardeşhem o adam çalışıyor. Doğal hali değil yani. Az bilgi.
Alakası yok.
Nasıl yok? 1.60 biri ile 1.90 kapışsın. 1.90 hep yukarıdan yumruk atar. 1.60 birisi 1.90'ı boyun kilidine alamaz, onu bırak kafasına yumruk bile atamazki hep göğsüne vurabilir. Ama 1.90 yukarıdan yukarıdan vurur onun kafasına filan vurur 1.60 ne yapabilirki yukarıdan gelen yumruklara karşı? 1.90'ın kötü dövüşmesi 1.60 ında çok iyi dövüşmesi lazım,1.90 iyi dövüşüyorsa 1.60 öldü zaten. Ve 1.90 birinin koluda uzundur yani uzaktan sürekli yumruk savurur sen yanına bile yaklaşamazsın sürekli yumruk yersin ama yanına yaklaşamazsın uzaktan sürekli sana yumruk atarak dürter. 1.90 ağır kazanıyor. Arada 10cm-20cm fark olsa neysede ama 30cm fark var ise bu ağır bir fark.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.