İnsanlara insan olmayı nasıl öğretebiliriz?

Bu tür insanları eğitebilir miyiz?

• Evet

Oy: 3 10,3%
  • Hayır

Oy: 26 89,7%

• Oy verenlerin toplamı
    29
Makaleler
3
Merhabalar, günümüzde eminim hemen hemen herkes insanlığı olmayan birileri görmüştür. Bu tür insanları nasıl eğiteceğiz? Nasıl iyiliğe, sevgiye, dostluğa ve kardeşliğe çekeceğiz?

Merhabalar, günümüzde eminim hemen hemen herkes insanlığı olmayan birileri görmüştür. Bu tür insanları nasıl eğiteceğiz? Nasıl iyiliğe, sevgiye, dostluğa ve kardeşliğe çekeceğiz?

Sadece kötülüğe iyilikle karşılık vererek o tür insanlar zaten kavga ister istediğini vermeyin efendim.

"Ben kimseden akıl almam" diyenleri mi kastediyorsun? İnceleyince anladım ki o "kimse"ye Allah da dahil. Onları eğitemeyiz.

İnsanlara öğretmenize gerek yok, onlar zaten biliyor; ülkemizdeki bazı insan müsveddelerine ise artık öğretilebileceğini düşünmüyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı