İnsanlara tahammülüm kalmadı

tress_3333456

Femtopat
Merhaba, artık insanlara tahammülüm kalmadı. Hep çıkar ilişkisi hep küçük bir şeye alınmalar falan bıktım artık, hiç düzgün birisi gelmeyecek mi karşıma. Ve CS2'deki elemanlara da sinir oldum. İyi oynasam görmezden geliyorlar, kötü oynasam küfür edip atmaya çalışıyorlar. Bir kızdan bile küfür yedim. Mikrofonu açıp bağırmak istiyorum fakat ailemle yaşadığım için yapamıyorum. Bunalmaya başladım, kendimi kötü hissediyorum. Böyle insanlar yüzünden öz güvenim kalmıyor ve LGS zamanı bunaltıyorlar. İleride de mutlu olacağımı düşünmüyorum, hiçbir sınavı kazanamayıp hiçbir zaman mutlu olamayacağımı düşünüyorum. Ya bir de iyi insan buluyorum fakat onu da benden kapıyorlar ve beni o insandan geri itmeye çalışıyorlar. Bunu her zaman yaşadım ve doldum artık bunaldım. Özellikle haklı durumda iken haksız duruma düşmek benim canımı sıkıyor. Ya arkadaş diyorum o da beni arkamdan vuruyor. Hep böyle mi olacağım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, artık insanlara tahammülüm kalmadı. Hep çıkar ilişkisi hep küçük bir şeye alınmalar falan bıktım artık, hiç düzgün birisi gelmeyecek mi karşıma. Ve CS2'deki elemanlara da sinir oldum. İyi oynasam görmezden geliyorlar, kötü oynasam küfür edip atmaya çalışıyorlar. Bir kızdan bile küfür yedim. Mikrofonu açıp bağırmak istiyorum fakat ailemle yaşadığım için yapamıyorum. Bunalmaya başladım, kendimi kötü hissediyorum. Böyle insanlar yüzünden öz güvenim kalmıyor ve LGS zamanı bunaltıyorlar. İleride de mutlu olacağımı düşünmüyorum, hiçbir sınavı kazanamayıp hiçbir zaman mutlu olamayacağımı düşünüyorum. Ya bir de iyi insan buluyorum fakat onu da benden kapıyorlar ve beni o insandan geri itmeye çalışıyorlar. Bunu her zaman yaşadım ve doldum artık bunaldım. Özellikle haklı durumda iken haksız duruma düşmek benim canımı sıkıyor. Ya arkadaş diyorum o da beni arkamdan vuruyor. Hep böyle mi olacağım?

Hocam oyunlardakı insanlara katlanamıyorsanız Online oyun oynamayın
Onun dışında destek alabilirsiniz

Oyunlardakı insanlar genel olarak günlük hayatda yapmadıkları şeyleri yaparlar veya olmak istedikleri kişi gibi davranırlar sanal ortam böyle ben Valorant'ta TR SERVER ında aynı şeyi yaşıyordum herdediklerine alınıyordum artık birisi bir şey dediği an mute atıyorum takmayın oynlardakı şeylere onun dışında bir bildim yok destek alabilirsiniz

Hayat bu kadar kafaya takmak için çok kısa hocam. Akışına bırakın her şeyi. Lisede güzel arkadaşlıklar edinmeye bakın. Çünkü lise zamanı göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor. Mutlu olmak tamamen sizin elinizde. Mesela ben de lisenin son zamanları aşık oldum ama açılamadım. Lise bitti onu bir daha göremeyeceğimi biliyorum. Belki de görürüm benden 1 sınıf alttaydı. Buna üzülmem gerekiyor ama sadece aklıma geliyor gülüp geçiyorum. Hedeflerime odaklandım. Mutluluğu kendiniz bulursunuz ve kaybedersiniz. Ne insanlar var bir sürü sıkıntı yaşayıp hala gülebiliyorlar. Şükredin gibi saçma bir şey demeyeceğim ama kendinizi o insanlarla bir kıyaslayın mesela. Bu bile mutlu olmak için yeterli.

Tamam da CS'de tanımadığın insanların söylediklerini niye takıyosun ki ? Kimse sana iyi oynadın diye minnet duyacak değil eğer oyun seni bunaltıyorsa ya oynama yada kulak asma. Maçtan sonra bidaha görmeyeceksin etmeyeceksin bu kadar sinir stress olmanın alemi yok.

Yavaş yavaş böyle şeyleri dert etmemeyi öğrenirsin. Her türlü farklı insan karşına gelecek hayatta. Herkes tamamen aynı olsaydı milyarlarca insan olmazdı diye düşünüyorum. Farklılıklar ve kötülükler olacak; dert etmemeyi öğrendiğin zaman problem kalmayacak. Bunu tetikleyen dış etmenler de varsa ilgilenip çözmen gerekir.

Ayrıca özgüvenim yok deme nedenin senin bakış açın sen karamsar olursan öyle devam eder. İnsanların ne dediğini umursama veya kendini açıklamaya çalışma çünkü sen birilerine açıklama yapmaya çalıştıkça insanlar bu çabanı gördükçe seni daha da yere gömmeye çalışır. Tam tersi bu insanlardan uzaklaş illa birsürü arkadaşın olacak diye birşey yok. Onun yerine hata yaptığında sorun yok diyip seni destekleyecek ve seninle beraber olayları dalgaya alacak. 1-2 kişi bulundur yanında yeter.

Tamam da CS'de tanımadığın insanların söylediklerini niye takıyosun ki ? Kimse sana iyi oynadın diye minnet duyacak değil eğer oyun seni bunaltıyorsa ya oynama yada kulak asma. Maçtan sonra bidaha görmeyeceksin etmeyeceksin bu kadar sinir stress olmanın alemi yok.
Mute at toxic oyuncu geliyorsa CS2'de bir oyun içinde ileride mutlu olmayacağını düşünmen garip eğlenip geç oyun oynarken çok da vakit harcama.
Sadece CS2'de değil gerçek hayatta da böyle tip insanlar var.

Hocam müsait olduğunuzda konuşalım isterseniz. Çünkü bayağa dolmuş görünüyorsunuz. İçinizi boşaltmak iyi gelir. Hem sizi dinler hem de tavsiye veririm. Dc varsa küçük harfle ismimi yazın yeter.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı