İnsanlardan Uzak Durma Yöntemleri

• Konuyu başlatan Cihat
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 54
  • Görüntüleme 5.029
Aslında HighPixel dedikleriniz bana da çok mantıklı geliyor. Ama uygulamaya gelince karakterimden dolayı uzak duramıyorum. Ozan çıkışlık bir iş yok :D

Aynı durumu ben de yaşıyorum. Sınıf tam 40 kişi ve sadece 8 erkek var. Onlardan 2 tanesi en iyi okul arkadaşlarımdan. Diğerleri boş beyinler. Bu yüzden hoca bana yalnızlık hakkında bir yazı okutmuştu. O 2 karakterli arkadaşla takılmadığım zamanlar fizik çalışıyorum, bazen de diğer sınıflardaki 2-3 arkadaşla takılıyorum. Ama hoca beni hep teneffüslerde çalışırken görüyor, arkadaşlarımla değil. Sonra da adım yalnıza çıkıyor.

Şu günlük hayatıma hiçbir şey katmayan sadece belli saçma sınavlardan geçmek için öğretilen(!) derslerden mi bahsediyorusunuz?

Aynı durumu ben de yaşıyorum. Sınıf tam 40 kişi ve sadece 8 erkek var. Onlardan 2 tanesi en iyi okul arkadaşlarımdan. Diğerleri boş beyinler. Bu yüzden hoca bana yalnızlık hakkında bir yazı okutmuştu. O 2 karakterli arkadaşla takılmadığım zamanlar fizik çalışıyorum, bazen de diğer sınıflardaki 2-3 arkadaşla takılıyorum. Ama hoca beni hep teneffüslerde çalışırken görüyor, arkadaşlarımla değil. Sonra da adım yalnıza çıkıyor.

32 kız iyi bir avantaj :D

"Ders" diye birşey yoktur, bilim dalı vardır. Eğer fiziğe bir "ders" gözüyle bakılırsa, sınavdan 90 aĺmaktan başka şey olmaz. Sınav konusunda haklısınız. Pirinç ayıklıyor gibi sınavlara sokuyorlar bizi.
Demek istediğim iyi bir arkadaş seçip onunla ortak ilgi alanlarınızı konuşmanız. Bu fizik te olabilir resim de. Böylelikle hem sosyalleşir hem de o alanda başarılı olursunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı