Boşuna demiyorum Muhammed Arapları bu şekilde kalkındırdı diye. Dünyada zina yasak cennette 70 huriler var, etraf çöl cennette ırmaklar yeşillikler, bir de Allah yolunda ölürseniz cennet garantisi. Sonra bir bakmışın Emeviler, Abbasiler nerelere kadar uzanmış.Kişisel görüşler işte. Başkası da eminim sana nasıl inanmaz diye bakıyordur. Herkesin içinde olan bir durum bu.
E o zaten öyle. Çoğu sahte din bile bir düzen sağlamak, başı boşluğu engellemek için çıkarıldı malum
Şimdi zaten o cennet ve vaadedilenler sayfasına hiç girmeyelim. Yani bence hiçbir dinde iyi bir insan olmanın ödülü bir kadın ve seks olmamalıBoşuna demiyorum Muhammed Arapları bu şekilde kalkındırdı diye. Dünyada zina yasak cennette 70 huriler var, etraf çöl cennette ırmaklar yeşillikler, bir de Allah yolunda ölürseniz cennet garantisi. Sonra bir bakmışın Emeviler, Abbasiler nerelere kadar uzanmış.
Malesef ki öyle. Bu cennet tasviri sayesinde memleketim Araplardan geçinilmiyor. Uzungölde turist gibi hissediyorsun kendini. Turizme etkisi oldu bu konuda.Şimdi zaten o cennet ve vaadedilenler sayfasına hiç girmeyelim. Yani bence hiçbir dinde iyi bir insan olmanın ödülü bir kadın ve seks olmamalıBu iğrençlik ötesi bir şey ve ümit ediyorum ki bu tamamen bir yalan olsun
Boşuna demiyorum Muhammed Arapları bu şekilde kalkındırdı diye. Dünyada zina yasak cennette 70 huriler var, etraf çöl cennette ırmaklar yeşillikler, bir de Allah yolunda ölürseniz cennet garantisi. Sonra bir bakmışın Emeviler, Abbasiler nerelere kadar uzanmış.
E orda yeşillik olmayınca malumUzungölde turist gibi hissediyorsun kendini. Turizme etkisi oldu bu konuda.
Şimdi zaten o cennet ve vaadedilenler sayfasına hiç girmeyelim. Yani bence hiçbir dinde iyi bir insan olmanın ödülü bir kadın ve seks olmamalıBu iğrençlik ötesi bir şey ve ümit ediyorum ki bu tamamen bir yalan olsun
Yalansa çok mutlu olurum gerçekten. Yani ödül bu olmamalı, bu kadar kan basıncı kafası yerine başka yerine giden bir düşünce tarzı olmamalı.Zaten yalan. Normalde ortamı hazırlayıp bu tür konuları uzaktan seyretmeyi yeğlerim. Ancak birçok iftira atıldığını gördüm İslam'a karşı. Buradan kısaca fikir alabilirsiniz.
Maalesef dini sömüren bazı şarlatan ve yobazlar diyebiliyorum ancak. Fakat bunun ısrarla kitapta geçtiğinden bahsediyorlar.Cennette 70 huri verileceğini kim söylüyor ki? Buna can-ı gönülden inanıyor musunuz gerçekten?
Okumaman daha iyi olmuş çok karıştı bir ara buralar ama toparladık gibiMesajları okumadım önceden onu belirteyim.