Neyin uzun olup olmadığını tadından anlayacağını düşünüyorum bu kadar marur sonuçlar çıkardığına bakılırsaismin batuhan kurban olduğum kaç yaşındasın ne anlatıyorsun ne boş kendini insanlar içinde rezil etme.
Adamın sorduğu düzgünce soruya gidip "haha" atarsan yersin lafı.Yaşın yetmez ergen kardesim benim, sen daha vitamin bile değilken iciyordum ben onu. Biraz kafani olgunlastir gelmissin universite cagina, hala karsindaki bireye saygi duymadan saygi bekliyorsun sonra insanlar niye boyle diye dolanip durursun.
Adamın sorduğu düzgünce soruya gidip "haha" atarsan yersin lafı.
Sen nasıl adama yazdığım cevabı yanıtlayabiliyorsan, ben de istediğim mesaja "haha" atarım ve bu seni hiç ilgilendirmez.
Yaşın yetmez ergen kardesim benim, sen daha vitamin bile değilken iciyordum ben onu. Biraz kafani olgunlastir gelmissin universite cagina, hala karsindaki bireye saygi duymadan saygi bekliyorsun sonra insanlar niye boyle diye dolanip durursun.
Konuşacak en son insansın abilerime karşı saygılı ol.Yaşın yetmez ergen kardesim benim, sen daha vitamin bile değilken iciyordum ben onu. Biraz kafani olgunlastir gelmissin universite cagina, hala karsindaki bireye saygi duymadan saygi bekliyorsun sonra insanlar niye boyle diye dolanip durursun.
Hacım sen kimsin ki ben sana saygı duyayım? Zorundalık olarak belli ölçüde tabii duyarım ama gönderiye haha atıp kışkırtıcı bir şekilde yaklaşman zaten alacağın cevabın saygısız olacağının öngörüsünü veriyor anlatabildim mi benim seninle bir derdim yok sadece posta haha atarak giriş yapman zaten bu insanlar neden böyle? Sorusuna ufak da olsa yanıt çıkarıyor yaşın kaç olmuş forumlarda gezip daha Türkçe konuşamıyorsun sesli harfleri kullanamıyorsun sen biraz dön kendine bak daha anadilini konuşamıyorsun![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.