İnsanlarımız neden bu halde?

Neyin uzun olup olmadığını tadından anlayacağını düşünüyorum bu kadar marur sonuçlar çıkardığına bakılırsa :D ismin batuhan kurban olduğum kaç yaşındasın ne anlatıyorsun ne boş kendini insanlar içinde rezil etme kendini.

Insanlar önünü göremiyor...artı tesadüfen yaşıyor. Tabiki sinirli ve asabi olurlar. En üst tabaka kaymak yerken normal vatandaşa şükret bu dünya imtihan dünyası deniliyor. Sende sabret bakalım öbür dünyada cennette şarap içip hiç durmadan eğleneceksin!

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Neyin uzun olup olmadığını tadından anlayacağını düşünüyorum bu kadar marur sonuçlar çıkardığına bakılırsa :D ismin batuhan kurban olduğum kaç yaşındasın ne anlatıyorsun ne boş kendini insanlar içinde rezil etme.

Yaşın yetmez ergen kardesim benim, sen daha vitamin bile değilken iciyordum ben onu. Biraz kafani olgunlastir gelmissin universite cagina, hala karsindaki bireye saygi duymadan saygi bekliyorsun sonra insanlar niye boyle diye dolanip durursun.

Yaşın yetmez ergen kardesim benim, sen daha vitamin bile değilken iciyordum ben onu. Biraz kafani olgunlastir gelmissin universite cagina, hala karsindaki bireye saygi duymadan saygi bekliyorsun sonra insanlar niye boyle diye dolanip durursun.
Adamın sorduğu düzgünce soruya gidip "haha" atarsan yersin lafı.

Şuan insanların büyük çoğunluğu boğaz tokluğuna yaşıyor. 2016 yılında Allah'ın Whopper'ını 15 liraya alabşlirken şuan 100'e dayandı. Hiç olmadığı kadar din kullanılıyor ve ağır biçimde istismar ediliyor. Siyasi kriz ve yönetim yüzünden ülke kendi içinde ikiye bölündü. Türkiye'de toplasan 100 SMA'lı çocuk yok. Altın musluk yerine sağlığa yatırım yapılsa ülkenin hastalığı kalmaz. TOGG yerli ve milli diyorlardı, Alman üretim Mercedes A200 AMG Hybrid modeli 1.6 milyon lira iken TOGG 1.7 milyon lira. Bu mu yerli ve milli? Cami yapılıyor. Bu camilerin kaçı dolu? O kadar gereksiz [Allah affetsin] cami yapılıyor ki boş olduğu için imamı bile gelmiyor. Zaten şehir altyapısını geçtim yani o derece. Çevremde yaşamayı seven bir insan bile göremiyorum. Halkın tek ümidi gençlik. O gençlik de TikTok'da saçma sapan vakit geçireceğine ben bu ülkeyi nasıl kurtarabilir diyip harekete geçmelidir. Türkiye'de 20 insandan 2'si Suriyeli. Ama merak etmeyin diğer dünyada onlar hesabını verecek.

Edit: Mesajımı silin şimdi peşime düşerler.

Son düzenleme:

Hacım sen kimsin ki ben sana saygı duyayım? Zorundalık olarak belli ölçüde tabii duyarım ama gönderiye haha atıp kışkırtıcı bir şekilde yaklaşman zaten alacağın cevabın saygısız olacağının öngörüsünü veriyor anlatabildim mi benim seninle bir derdim yok sadece posta haha atarak giriş yapman zaten bu insanlar neden böyle? Sorusuna ufak da olsa yanıt çıkarıyor yaşın kaç olmuş forumlarda gezip daha Türkçe konuşamıyorsun sesli harfleri kullanamıyorsun sen biraz dön kendine bak daha anadilini konuşamıyorsun :D

Konuşacak en son insansın abilerime karşı saygılı ol.

Hacım sen kimsin ki ben sana saygı duyayım? Zorundalık olarak belli ölçüde tabii duyarım ama gönderiye haha atıp kışkırtıcı bir şekilde yaklaşman zaten alacağın cevabın saygısız olacağının öngörüsünü veriyor anlatabildim mi benim seninle bir derdim yok sadece posta haha atarak giriş yapman zaten bu insanlar neden böyle? Sorusuna ufak da olsa yanıt çıkarıyor yaşın kaç olmuş forumlarda gezip daha Türkçe konuşamıyorsun sesli harfleri kullanamıyorsun sen biraz dön kendine bak daha anadilini konuşamıyorsun :D

Gülüp kapattığım konuna aşağıda ki şekil de beni etiketleyip yazdığın cümle tüm karakterini açıklıyor.

Neyse gülmek seni bu kadar rahatsız edip tahrik ediyorsa, güldüğüm için çok özür dilerim kardeşim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı