İnsanların Çoğundan Nefret Etmek

Bende çoğu insanı sevmem zeki olanları severim onlara ilgim olur bir şeyler öğrenmeye çalışırım. Bu duyguyu biraz araştırdım sapyoseksüel gibi bir şey var bende sende de böyle bir şey olabilir.

Genelde insanları memleketlerine göre sınıflandırırım. Doğru değil fakat tecrübelerime dayanarak iyi yaptığımı düşünüyorum. Nasıl soruyorsa öyle cevap veriyorum. Bu dediğin tipler bitmez. Belki bu forumda şu an bu konuya yorum yazan insanları bile gerçek hayatta sevmeyeceksin.

Son düzenleme:
Sen ne yapacaksın milletin iki yüzlülüğü veya sahteliğini :) Bu kadar dert edersen sen zararlı çıkarsın, onlar değil. Benim gibi davran; salağa yat. Benim en gelişmiş becerim salağa yatmaktır. Her şeyin farkında ol ama önlemini de al, salağa yat ama salak olma hepsi bu.

Salağa yatmak kadar eğlenceli bir şey yok.

Sen ne yapacaksın milletin iki yüzlülüğü veya sahteliğini :) Bu kadar dert edersen sen zararlı çıkarsın, onlar değil. Benim gibi davran; salağa yat. Benim en gelişmiş becerim salağa yatmaktır. Her şeyin farkında ol ama önlemini de al, salağa yat ama salak olma hepsi bu.

Salağa yatmak kadar eğlenceli bir şey yok.
Çok güzel ve anlamlı bir yanıt olmuş elinize sağlık.[emoji4]

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı