İnsanların Çoğundan Nefret Etmek

Bende sırf efendiyim diye sürekli dışlamalar nefret dalga konusu oluyom.Ama iyikide böyle biriyim aynı kafadan olduğum 2 arkadaşım var galiba başkada doğru düzgün yok.O yüzden Güzel kardeşim kendine göre gerçek arkadaş bul.

Evet arkadaşlar, insanlardan nefret ediyorum. O fesatlıkları, 2 yüzlülükleri ve kişiliksizliklerini görünce sinirlerim bozuluyor. Ve gezmeyi de sevmiyorum. Bu arada tipimden veya paradan dolayı değil. Ayrıca insanlara ne düşünüyorsam yüzlerine karşı söylüyorum. Kaç yaşında oldukları umrumda değil. Okulda hiç sevilmezdim. 2000 tane sahte arkadaşın olacağına, 1 tane dostun olsun kafasındayım. Bu durumdan şikâyetçi değilim. Fakat ileriki hayatımda nasıl karşıma çıkar bunlar?
Her insanın hataları vardır. Bu hataları diğer insanlar fark eder. Fakat bu hataları görmezden gelip yaşamayı tercih etmek gerekir. Seninde hataların var. Her insanın hataları olduğu için sen herkeste hata bulabilirsin. Hatasız kul olmaz. Senin bu insanların sorunlarını görmezden gelip hayatına devam etmek gerekiyor. Yoksa kimsenin seni sevmediği bir hayat sürersin. Senin gibi birini de bulmak kolay olmayacaktır bu yüzden çok kolay arkadaş edinemeyeceksin. Zamanla arkadaş ortamının olmaması psikolojini de etkileyecektir. Bunu zamanla sende fark edeceksindir. En iyisi bazı hataları görmezden gelip o hataları seninde yapabileceğinin farkına varıp hayatına yenilikler eklemek. Böylece daha mutlu olursun. Tabi bazı konularda hataları görmezden gelemeyiz. Mesela tecavüz gibi olayları görmezden gelemeyiz gelmeyeceğiz. Fakat basit şeyleri seninde yapabileceğin basit hataları görmezden gelirsen arkadaş sayın artar daha sosyal bir hayatın olur. Demem o ki sen hayatta hangi hataları yapıyorsan, başka insanlarda da bu hataları fark ediyorsan görmezden geleceksin. Sen hangi hataları yapıyorsan bu hataları başka birinde fark ettiğinde görmezden geleceksin. Emin ol daha mutlu olursun. İnsanlık tabi iki çok kötü durumda. Ama marifet intihar edip insanlığa faydalı olduğunu düşünmek değil. Bu haksızlıkların bu kötülüklerin içinde ayakta durup diğer insanlardan farklı olduğunu göstermektir. İntihar mevzuları geçmiş yorumlarda marifet intihar değil kardeşim. Marifet ayakta durmak. İntihar ettiğin için değil ayakta durduğun için ödüllendirilirsin.
Rustun en alttaki cevabı çok mantıklı. İntihar cesaretimiz olsaydı şu an ben burada bu yazıyı 12.07.2018 tarihli saat 3.05'de mesajı gönderiyor olmayacaktım, mezarda olacaktım...
Çünkü sende sıkıntılar var kardeşim. Marifetin intihar etmek olduğunu düşünüyorsan intihar etmemen için hiçbir sebep yok seni zorlayan da yok. Marifet bu haksızlığın içerisinde ayakta durmak. Sen ayakta durabiliyorsan doğru yoldasın demektir.

Son düzenleme:
Kanka uzun uzun yazmışsın, onun için teşekkür ederim. Ama, ne kadar uyum sağlamaya çalışsamda onlari sevmediğimi fark ediyorlar neden boylesin bir şey mi oldu diyorlar. Görmezden gelemiyorum yani.

Aklıma geldi bir an.
lol.png

Kanka uzun uzun yazmışsın, onun için teşekkür ederim. Ama, ne kadar uyum sağlamaya çalışsamda onlari sevmediğimi fark ediyorlar neden boylesin bir şey mi oldu diyorlar. Görmezden gelemiyorum yani.
Mesela karşıdaki insanlarda hangi hataları görüyorsun. Mesela bir arkadaşında hoşlanmadığın durumlar ne oluyor? Bazı durumlardan hiçbir insan hoşlanmaz mesela. Nelerden hoşlanmıyorsun? İnsanların yaptığı hangi şeylerden hoşlanmıyorsun?

Evet arkadaşlar, insanlardan nefret ediyorum. O fesatlıkları, 2 yüzlülükleri ve kişiliksizliklerini görünce sinirlerim bozuluyor. Ve gezmeyi de sevmiyorum. Bu arada tipimden veya paradan dolayı değil. Ayrıca insanlara ne düşünüyorsam yüzlerine karşı söylüyorum. Kaç yaşında oldukları umrumda değil. Okulda hiç sevilmezdim. 2000 tane sahte arkadaşın olacağına, 1 tane dostun olsun kafasındayım. Bu durumdan şikâyetçi değilim. Fakat ileriki hayatımda nasıl karşıma çıkar bunlar?

Dostum sende aynı benim kafa yapıma sahipsin okul zamanımda hiç gerçek arkadaşım yoktu hep sırf yanlız kalmayım
Diye arkadaş gibi davranırdım herkese. Aptal aptal esprilere katlanırdım hiçbirinide sevmezdim. Şu an öyle bir problemim yok mesela sende yan yana bulunduğun insana yüz verme hemen kendini açma önce uzaktan incele nasıl bi insan belli eder kendini zaten ona göre hareket et. Çözüm bu bence.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı