Kimsenin oyun zevkine laf edemem ama bi oyunu direkt sevmiyorum diyip nedenini söylemiyorsan adam sana öyle der.
(RDR2) Oyun anlatımı ve tarzı bana çok yavaş geldi.Kimsenin oyun zevkine laf edemem ama bi oyunu direkt sevmiyorum diyip nedenini söylemiyorsan adam sana öyle der.
Mazaret sunmasına hiç gerek yok hocam. Adam sevmezse sevmez, boşver.Kimsenin oyun zevkine laf edemem ama bi oyunu direkt sevmiyorum diyip nedenini söylemiyorsan adam sana öyle der.
Bu battle royale akımı oyunculuğun sonunu getirdi. MMORPG, Minecraft ve pay to win oyunlar yetmezmiş gibi.Zevkler farklıdır eyvallah ama. Sırf PUBG Mobile oynamak için 20-25k değerinde PC toplayan adamın oyun zevkinin olduğunu kimse bana söylemesin.
Bunun nedenini ben de merak edip azıcık araştırdım ve sonucu beni pek de şaşırtmadı. Enis Kirazoğlu diye bir adam gördüm YouTube'da, tek dediği şey "Witcher 3 ve RDR 2 mükemmel oyunlar, Cyberpunk 2077 çöp.". Tabii bu adamın da toksik fanları ne dese onu diyor işte. FPS oyunu oynayan adama bile RDR 2 öneriyorlar.![]()
Kendisi bile artık W3 ile çok anıldığını bilerek dalga geçiyor dalgasına kullanıyor adam artık 2 tane videosunu izleyip konuşmak mantıklı değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.