İnsanlarla aynı konuları konuşup duruyorum

Hocam ne kızlar var ya aklın gider de şuan ben de sesimi çıkarmıyorum. 4 ay oldu gireli yanlarına. Bakalım seneye kapabilirim bir tane :D
Dil öğrenmek için bir sebep daha. 😀😀
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam, sürekli bulut depolama ile alakalı tamamen aynı konular açtığınızı görüp, açtığınız konuları incelerken burayı buldum.

Sürekli aynı şeye takılı kalıp nereye kadar gideceksiniz? İlk açtığınız google drive konularına uzun uzun detaylıca cevaplar veriyor, bilgimi paylaşıyordum fakat aynı şeyleri tekrar tekrar sorduğunuzu görünce ben bile bir daha cevap bile vermemeye başladım. Forumdaki amacımız insanlara yardım etmek, fikir-bilgi paylaşmak olmasına rağmen sizin isminizi görünce cevap vermeden geçiyorum hocam. Düşünün, sizi tanımam etmem ama benim için bile cevap vermeyeceğim birisine dönüşmüşsünüz.

Sizce sorun nerede?

Bence büyük sorunlar var. Psikoloğa gidin demek benim haddime değil ama sorunlarınızı çözemiyorsanız, uzman görüşü almaktan çekinmeyin.

Nickiniz ile "Bulut Depolama" diyerek arama yapınca, ilk 2 sayfadaki sizin açtığınız benzer konular:

@The Tribal Chief

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı