İnsanlarla nerede tanışabiliyorsunuz?

seffabullut

Hectopat
Daha fazla  
Özellikle karşı cins insanlarla nerede tanışabiliyorsunuz? Okul, ev ve arada cafe ya da duruma göre okey falan ekseninde dönüyorum ve dışarıdaysam da sürkli arkadaşlarımla oluyorum. Bu yüzden tanışacak bir ortam olmuyor.
Siz insanlarla nerelerde tanışıyorsunuz?

Arkadaşın arkadaşının arkadaşının arkadaşının arkadaşının... Ortamı olan erkeklerle arkadaş olup ortama dahil olmaya çalışın. Çok çekici olmadığınız veya çok iyi konuşmadığınız sürece kafeye oturayım da kız tavlayayım diye bir muhabbet söz konusu değil.

Arkadaşın arkadaşının arkadaşının arkadaşının arkadaşının... Ortamı olan erkeklerle arkadaş olup ortama dahil olmaya çalışın. Çok çekici olmadığınız veya çok iyi konuşmadığınız sürece kafeye oturayım da kız tavlayayım diye bir muhabbet söz konusu değil.
Cafe konusuna katılıyorum. Hatta muhtemelen 2 cinsiyet için de doğru. Ortamı olan erkekler konusuna da katılacağım ama sorum sadece kız özelinde değildi. Genel olarak tanışma anlamında sormuştum yani.
Ayrıca nedense çevremde ortamı olan dediğiniz tarz erkeklerin bir kısmı pek bana hitap etmeyen tipler. Nedenini anlamadığım garip tavırları var ve biraz konuştuğumda hemen uzaklaşasım geliyor.
Şimdiki arkadaş grubum çok iyi ama sadece ben değil. Sürekli beraber takıldığımız için hepimizde aynı başkasıyla tanışamama sorunu var :D

Okul ortamında temelleri atıyoruz. Sonrasında arkadaşın arkadaşı filan iyice yayılıyor.
Yatay geçişle farklı bir üniversiteye geldim ve geldiğimde halihazırda herkes grubunu oluşturmuştu. Kafa dengi olan kişilerle benim de bir arkadaş grubum var ama sorun diğerleriyle tanışamamakta.
İnstagram'dan takipleştiğim kişilerin storylerine cevap versem birkaç kişiyle tanışırım dedim bu sefer de kızlara yürüdüğümü sandılar daha kötü oldu onlarla hiç konuşamıyorum :D

Üniversite okuyarsanız kulüplere katılmayı deneyebilirsiniz, işe yarıyor :)
Kulüplere katılacaktım ve çok araştırdım ama çok küçük bir şehirde kalıyorum. Yarım milyona yakın bile değil nüfusu.
Dolayısıyla büyük şehirlere göre hem insanlar biraz kapalı hem etkinlikler yok hem de bu tür kulüplerin sayısı pek fazla değil.
Bu sebeple hâlâ aktif bir şekilde hoşuma giden bir şeylerin yapıldığı kulüpler bulamadım. Okulun başında okuduğum bölümle ilgili kulüplerini tanıtmaya gelenler oldu.
Okuduğum bölümlerle ilgili kulüplerde de bölümden bağımsız her şey yapılıyor. Sadece balo vs. düzenliyorlar ama tek başıma da gitmiyorum. O tip eğlenceleri zaten sevmem tek başıma iyice sıkıcılaşıyor.
Geç geldim okula ve kimseyi tanımadığım için yalnız, yalnız olduğum için kimseyi tanımadığım saçma sapan bir paradoks var :D

Özellikle karşı cins insanlarla nerede tanışabiliyorsunuz? Okul, ev ve arada cafe ya da duruma göre okey falan ekseninde dönüyorum ve dışarıdaysam da sürkli arkadaşlarımla oluyorum. Bu yüzden tanışacak bir ortam olmuyor.
Siz insanlarla nerelerde tanışıyorsunuz?
Çok işlek yoğun bir markette işe kasiyer olarak başla. İlla bişi soran olur konuşursunuz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı