Yahu sen neyin kafasini yasyorsun?Amerika kim, gezegen temsili kim? Irak ile bile 2 3 sene ugrastı. Elinde ney var ki Amerika'nin? 1000 tane F16 1000 tane tank. Onlari tasiyacak gemi lazim, yakit lazım. Baya ileri düzey bir hayal kurmuşsun. Filistin'de zulum gören insanlara göz yumanları mı destekleyelim? Kafana sık daha dert tasa kalmaz. Neden hayallerinde ülkeni daha büyük yerlerde görmüyorsun? Amerika çok mu iyi?
Amerika nerede Irak nerede? Siz komşu olan ülkeyle savaşmak mı sanıyorsunuz? Çevre ülkelerinde olan üsler ne peki? Türkiye de dahil.Amerika kim, gezegen temsili kim? Irak ile bile 2 3 sene ugrastı. Elinde ney var ki Amerika'nin? 1000 tane F16 1000 tane tank. Onlari tasiyacak gemi lazim, yakit lazım. Baya ileri düzey bir hayal kurmuşsun. Filistin'de zulum gören insanlara göz yumanları mı destekleyelim? Kafana sık daha dert tasa kalmaz. Neden hayallerinde ülkeni daha büyük yerlerde görmüyorsun? Amerika çok mu iyi?
Yahu sen neyin kafasini yasyorsun?
Buyuk Turkiye zaten benim idealim. Ama bu konudaki tepkileri ve kimin nasil bir altligin oldugunu olcmek istedim belki? Niyetimi nereden hemen anladin?
Sakin ol evlat. Ayni fikirdeyiz!
Üslubunuzu doğru takınınız lütfen. Herkesin kendince haklı sebepleri vardır. Ve siz faklı dünyanın insanı gibisiniz; amerikan filmlerindeki kurgu dünyadan gibi. Kendinizi onlara çok ikna etmişsiniz. Bana göre adam söylediklerinde bir nebze haklı bile.
Amerika nerde Irak nerde. Siz komşu olan ülkeyle savaşmak mı sanıyorsunuz? Çevre ülkelerinde olan üsler ne peki? Türkiye'de dahil.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.