Saçma sapan bir yer olduğu konusunda herkes hemfikirdir diye düşünüyorum fakat bacağı kırık maymun taklidi yaparak iyi paralar kaldırabileceğiniz de bir gerçek.Zamanı nasıl boşa harcarız?
TikTok...
Saçma sapan bir yer olduğu konusunda herkes hemfikirdir diye düşünüyorum fakat bacağı kırık maymun taklidi yaparak iyi paralar kaldırabileceğiniz de bir gerçek.Zamanı nasıl boşa harcarız?
TikTok...
Üzgünüm ama artık tiktiok>instagram.
TikTok'ta bilgi üreten kanallar Instagram'ı tek başına geçer
@Hamza Ensar Sağlam:farklı insanların fikirlerine saygu duymayan, insan.
Okuma yeteneğin varsa "Bilgi paylaşan üreticiler" yazısını dikkate alırdın. Hamza.Şu an psikokojimi yerle bir ettin aferinçok büyük bir iş başardın
TikTok gibi boş bir platformu öven, insan.
Okuma yeteneğin varsa "bilgi paylaşan üreticiler" yazısını dikkate alırdın. Hamza.
Hayır o bilgi fen konularıyla alakalı. Sen anlamayacağın için anlatmayacağım. İstersen anlatırım.Evet, o çok önemli bilgi de, büyük McDonald's kutusuyla küçük McDonald's kutusunda aynı miktarda patates olması. Çok işime yarayacak![]()
Şu an psikokojimi yerle bir ettin aferinçok büyük bir iş başardın
TikTok gibi boş bir platformu öven, insan.
Üzgünüm ama artık tiktiok>instagram.
TikTok'ta bilgi üreten kanallar Instagram'ı tek başına geçer![]()
Engelle.TikTok kullanmaktansa Instagram kullanırım. Başka alternatif olmaması bizi bu duruma itiyor. Bu arada TikTok kullananları forumdan da engelliyorum. Mümkünse kullananlar da beni engellesin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.