Instagram hesabı birden askıya alındı

Bana da 1 hafta önce olmuştu durduk yere hesabım askıya alınmıştı telefon numarasını verip kod attılar o kodu girdikten sonra aktif oldu hesap.

Bende aynısını yaptım aktif oldu ama uygulamayı kapatmıştım. Şimdi sadece yükleme ekranı geliyor ve açılmıyor.
 
Instagram'a girmeye çalıştığımda askıya alındı gibi bir ibareyle karşı karşıya kaldım kod gönder dedim ve 15 dakika beklemedim gelmedi. Çıkış yapıp tekrar girmek istediğimde hesabıma giriş yapamadim sorun nedir sizce?
 
Instagram'da geziyordum ancak bir anda karşıma yazı çıktı, topluluk kurallarını ihlal ediyormuşum ancak Reels gezmekten başka hiçbir şey yapmıyorum. Hesabım hacklendi desem iki aşamalı doğrulama açık ve Bilgisayarıma/Telefonuma tehdit oluşturabilecek hiçbir şey indirmedim. 30 gün sonra ben onaylamaz isem hesabım kapatılacaktı bende onayladım telefon numaramı girdim, e-posta adresimi yazdım her şeyi yaptım sonra beni Instagram'a geri attı sayfayı yeniledim beyaz ekranda kaldı. Ne yapmalıyım?
 
Arkadaşlar şu an aynı sorunu bende yaşıyorum instagrama tam mail atıcaktım ki sizin konuyu gördüm aynı sorunu bende yaşadım şu anda şimdi oldu ne yapıcaz benim için hesap çok önemli hayatım içinde o kadar yani anılarım var kaç yıllık hesap sinirden kuduruyom. Hesaba giriş yapmaya çalışınca böyle kalıyor. Hesabınız askıya alındı dedi

Nereye mail atıcaz yardımcı olabilir misiniz
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_20221031_164317.jpg
    Screenshot_20221031_164317.jpg
    17,3 KB · Görüntüleme: 87
Herkese selamlar. Instagram'a en son dört saat önce giriş yaptım. Ardından bir süre telefonu bıraktım. Yaklaşık 40 dakika önce de tekrar Instagram'a girip biraz gezindim, birdenbire karşıma hesabımın askıya alındığına dair bir bildirim geldi. Hesabımı geri almak için bildirim yollamaya çalıştım. E-postama onay kodu geldi. Onayladım. Telefon numarama da kod geldi, ancak onu onaylamaya çalışırken (doğal olarak mesaja bakmak için mesaj uygulamasına geçiş yaptım, ardından tekrar Instagram'a geçtim) ekranda bir çark belirdi. Uygulamayı kapatıp birkaç kez başlatmayı denedim ancak olmadı. Telefondan uygulamayı silip tekrar yükledim, bu sefer de böyle bir hesabın olmadığına dair bir uyarı alıyorum. Bilgisayarda (Chrome) da giriş yapılı vaziyetteydi, aynı çark orada da var. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı