Instagram hesabı birden askıya alındı

Reels videosu izlerken bir anda spamla alakalı bir yazı çıktı ve hesabımı doğrulattı. Gmail adresimi ve telefon numaramı yazdım ve bir kod geldi onları yazdım fakat şimdi hesabıma hiç giremiyorum.

1667224423042.png


Nasıl düzeltirim ve sebebi ne olabilir?
 
Arkadaşlar şu an aynı sorunu bende yaşıyorum instagrama tam mail atıcaktım ki sizin konuyu gördüm aynı sorunu bende yaşadım şu anda şimdi oldu ne yapıcaz benim için hesap çok önemli hayatım içinde o kadar yani anılarım var kaç yıllık hesap sinirden kuduruyom. Hesaba giriş yapmaya çalışınca böyle kalıyor. Hesabınız askıya alındı dedi

Nereye mail atıcaz yardımcı olabilir misiniz
Aynı sorun bende de oldu hocam bir çözüm bulabildiniz mi.
 
Bilgisayardan girmeyi denedim telefonuma kod gönderdiler fakat hesaba giriş yapamadığımdan herhangi bir form dolduramıyorum.
 

Dosya Ekleri

  • i.png
    i.png
    16,5 KB · Görüntüleme: 18
Arkadaşlar selam,

Yeni işten çıktım servisteyim Instagram'a girdim ana sayfada gönderilere bakarken birden önüme bu hesap 31 Ekim 2022 tarihinde askıya alındı diye bir ibare geldi. Bende karar katılmadığımı tek seçenek buydu zaten tıkladım. E-posta ve telefon doğrulaması yaptı hesap tekrar açıldı fakat şimdi hesaba giriş yaparken ekranda sadece yükleme şekli var açılmıyor? Ben böyle bir saçmalık görmedim 😅 konu ile alakalı bilgisi olan var mı acaba?

Yaklaşık yarım saat önce bir anda hesabım askıya alındı olumsuz hiçbir şey yapmadım ve giriş yapamıyorum beyaz ekranda yükleniyor gibi duruyor ama giriş yapılmıyor ve başka hesaptan hesabıma baktığımda kapatılmış bir hesap gibi duruyor ama birçok kişi aynı sorunu yaşıyor demek ki belki sistemseldir, çözerseniz yazın lütfen.
 

Geri
Yukarı