Instagram hesabım çalındı

Nerde olduğunu bilmiyorum ama mutlaka vardır, bütün cihazlardan çıkış yap diye bir seçenek oluyor uygulamalarda. 2FA varsa bir daha giremez zaten hesabınıza.
 
Hesabınızı nereden çaldığına bağlı olarak değişir. Bilgisayarınızda Trojan gibi virüs var ise tekrar çalabilirler. Hesabınızın ve hesabınıza bağlı olan mail adresinizin şifresini değiştirin. Mümkün ise mail şifresi farklı olsun. Sosyal medya hesaplarınızın ve mail adreslerinizin şifresini farklı sitelerde kullanmayın.

Instagram ayarlardan "Giriş yaptığın yerler" kısmında başka cihaz var ise oradan çıkış yapın ardından 2FA'yı açın. Eğer bilgisayarınızda virüs olduğundan şüpheleniyorsanız bir daha oradan giriş yapmayın. :)
 
Hesabınızı nereden çaldığına bağlı olarak değişir. Bilgisayarınızda trojan gibi virüs var ise tekrar çalabilirler. Hesabınızın ve hesabınıza bağlı olan mail adresinizin şifresini değiştirin. Mümkün ise mail şifresi farklı olsun. Sosyal medya hesaplarınızın ve mail adreslerinizin şifresini farklı sitelerde kullanmayın.

Instagram ayarlardan "giriş yaptığın yerler" kısmında başka cihaz var ise oradan çıkış yapın ardından 2FA'yı açın. Eğer bilgisayarınızda virüs olduğundan şüpheleniyorsanız bir daha oradan giriş yapmayın. :)

Hocam Instagram hesabıma sadece telefonum ile giriş yaptım. Dediklerinizi uygulayacağım. Yardımınız için sağ olun.
 
Benden başka kimse yok hocam. Konu çözüldü.
Ekstra bir bilgi daha olsun, instagramda şifre kısmında boşluk koyabiliyorsunuz. Örneğin şifreniz düz 'abcd1234' ise siz 'ab cd 1234' şeklinde yazabiliyorsunuz. Bir çok hesap hırsızı bilmediği için kullandıkları programlarda bunu bilmiyor. Şifrenizi güçlendirmek için özellike # ! . boşluk tarzı bir çok harfi kullanın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı