Instagram hesabıma giremiyorum

Tolga29106

Centipat
Katılım
22 Nisan 2020
Mesajlar
117
Bugün en son sabah girmiştim. Akşam üzeri bir Instagram'a gireyim dedim bana bulmaca gibi bir şey verdi çözdüm telefonuma doğrulama kodu girdim ve şöyle bir uyarı çıktı:
Bilgilerini verdiğin için teşekkürler.
Bilgilerini inceleyeceğiz ve onaylayabildiğimiz taktirde yaklaşık 24 saat içinde yardım merkezi'nde bir değerlendirme talep edebileceksin.
Bitti diyorum hesaptan çıkış yapıldı diyor. İtiraz formuda dolduramıyorum hesabına girmen lazım diyor senin yaptığından emin olmamız lazım diyor. Zaten hesaba girebilsem itiraz etmeceğim. Ne yapacağım bilen varsa lütfen yardımcı olsun.
 
Merhaba aynı problemde de var. Verdiğiniz formu doldurduğumda COVID 19 nedeniyle çalışma arkadaşlarımızın sayısı az bu yüzden değerlendiremiyoruz uyarsı veriyor. Başka yapabileceğim bir şey var mı? Teşekkür ederim şimdiden.

Merhaba formu doldururken COVID 19'dan dolayı çalışan sayısı az olduğundan formu değerlendiremiyorlarmış uyarısı alıyorum yardımcı olursanız çok memnun olurum.


Güncel ve yeni form burada neden kapatıldığına dair ve açıklayıcı bir metin istiyor Instagram ekibi sizden hadi kolay gelsin 😉
Ben e posta adresimi bilmiyorum girdim teste ama e postadan dolayı olmuyor ne yapabilirim?

İtiraz formunu yaptım ama e postamı bilmiyorum Instagram'daki profilde resmim gözüküyor ama takipçiler ve biyografim yok.

Formu doldurdum ama e posta mı bilmiyorum unuttum nasıl kurtarıcam 2 oldu yazıyorum cevap alamıyorum sizden.

Formu doldurdum ama e posta mı bilmiyorum unuttum nasıl kurtarıcam 2 oldu yazıyorum cevap alamıyorum sizden.


Bu formu doldurun yardımcı olacağım inşallah.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı