Instagram hesap sahibi şifreyi değiştirmiş olabilir

Specialagent58

Hectopat
Katılım
5 Temmuz 2020
Mesajlar
889
Çözümler
4
Merhabalar

Yaklaşık 1 2 aydır birkaç kere akış yenilemedi hatası oldu Instagram sayfamda. Bu nedenle şifre değişikliği istendi her seferinde değiştirdim. Bugün de sabah tekrar akış yenilemedi hatası oldu ve ardından Instagram gibi görünen bir sayfaya şifrenizi girdiyseniz hesabınızın bilgileri ele geçirilmiş olabilir ve hesabınıza erişilemiyor hesap sahibi şifreyi değiştirmiş olabilir gibisinden Instagram uyarı kutucukları geldi. Bu sefer geri alamayacak mıyım diye korktum ancak oldu ki şifrenizi değiştirin dedi, değiştirebildim. Hesabımda güvenlik olarak iki adımlı doğrulamaların kimlik doğrulama uygulaması hariç hepsi açık yedek kodlar vb. de açık. Ayrıca 3 4 ay gibi bir süredir durumlarıma sürekli engellesem de böyle saçma müstechen içerikli sayfalar bakıyor gözükmekte Hesabım açık bir hesap. Bununla bir ilgisi var mıdır niçin her seferinde hesabıma bir şey oluyor? Ne yapmalıyım bilgisi olan var mı?
 

Dosya Ekleri

  • 50f4133d-580a-4402-8206-c5b03bffbe37.jpg
    50f4133d-580a-4402-8206-c5b03bffbe37.jpg
    41,8 KB · Görüntüleme: 85
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar.

Yaklaşık 1 2 aydır birkaç kere akış yenilemedi hatası oldu Instagram sayfamda. Bu nedenle şifre değişikliği istendi her seferinde değiştirdim. Bugün de sabah tekrar akış yenilemedi hatası oldu ve ardından Instagram gibi görünen bir sayfaya şifrenizi girdiyseniz hesabınızın bilgileri ele geçirilmiş olabilir ve hesabınıza erişilemiyor hesap sahibi şifreyi değiştirmiş olabilir gibisinden Instagram uyarı kutucukları geldi. Bu sefer geri alamayacak mıyım diye korktum ancak oldu ki şifrenizi değiştirin dedi, değiştirebildim. Hesabımda güvenlik olarak iki adımlı doğrulamaların kimlik doğrulama uygulaması hariç hepsi açık yedek kodlar vb. de açık. Ayrıca 3 4 ay gibi bir süredir durumlarıma sürekli engellesem de böyle saçma müstechen içerikli sayfalar bakıyor gözükmekte hesabım açık bir hesap. Bununla bir ilgisi var mıdır niçin her seferinde hesabıma bir şey oluyor? Ne yapmalıyım bilgisi olan var mı?

Aynı şey YouTube'da de var bilmediğimiz kanalllara abone olup.
Sonrada şifreyi değiştirin diyorlar ve hesap gidiyor.
 
Aynı şey YouTube'da de var bilmediğimiz kanalllara abone olup.
Sonrada şifreyi değiştirin diyorlar ve hesap gidiyor.
Çok saçma bişey youtube de başıma gelmedi hiç kendi kendine abone mi oluyor kanallara yani? Şifre değişikliği mi istiyor sonrada youtube? Program hatası olabilir mi ki o zaman instagramda benim yaşadığım sorun veya kötü şeyler mi yapıyorlar ki bilerek kullanıcılara 🤔
 
Çok saçma bir şey YouTube'da başıma gelmedi hiç kendi kendine abone mi oluyor kanallara yani? Şifre değişikliği mi istiyor sonrada YouTube? Program hatası olabilir mi ki o zaman Instagram'da benim yaşadığım sorun veya kötü şeyler mi yapıyorlar ki bilerek kullanıcılara 🤔

Kötü bişeyler yapmazlar çünkü şirket çok büyük zarara uğrar.
Üstelik onlar yapmıyor bir tane dostum vardı virüs bulaşmış
Oda demiş benim bir şeyyim yok neyimi alabilirler hackerde gitmiş PC'ye pegasus bulaştırmış.
Bu g*rizek@lıda gitmiş format atıyor atıyor bir şey değişmiyor çocuğun hesabı ile binlerce kişiye abone olmuşlar yani satmışlar hesabı şu abone gönderen siteler varya onların birine satmışlar bol bol birilerini takip ediyor kanal en son kapattı.
 

Geri
Yukarı