Instagram panel nedir?

grainn

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba bugün birisi ile karşılaştım, adam Instagram bot atıyor. "Nasıl oluyor?" vb. dedim, "Panelden yapıyorum." dedi. Ben de merak ettim, ben de yapabilir miyim acaba diye buraya soruyorum. Sizce üstüne düşsem panel yapabilir miyim? Bana neler lazım, aklıma koyduğum şeyi yapmışımdır bu zamana kadar fakat bu konu hakkında gram bilgim yok. Ne önerirsiniz?

Google Instagram panel yazın bazı illegal siteler çıkıyor, önermiyorum yapmanızı kötü sonuçları olabilir.

YouTube Panel gibi şeyler de var, içine koyduğunuz “Kullanıcı Adı” ve “Şifre” txt dosyasını giriyorsunuz, tek tek girip instagram ise instagram takip ayarlıyorsunuz, Takipçi atacağınız hesabın linkini koyuyorsunuz. Kaç takipçi atılıyor ise (Kaç hesap girdiyseniz) atabiliyorsunuz.
Ayrıca ben de yapmak isterim (Gmail ile YouTube Bot) bunun için 200+ mail açtım ama elimde kaldı, nasıl yapacağımı bilmiyorum tam olarak.

YouTube panel gibi şeyler de var, içine koyduğunuz “kullanıcı adı” ve “şifre” txt dosyasını giriyorsunuz, tek tek girip Instagram ise Instagram takip ayarlıyorsunuz, takipçi atacağınız hesabın linkini koyuyorsunuz. Kaç takipçi atılıyor ise (kaç hesap girdiyseniz) atabiliyorsunuz.
Ayrıca ben de yapmak isterim (Gmail ile YouTube bot) bunun için 200+ mail açtım ama elimde kaldı, nasıl yapacağımı bilmiyorum tam olarak.

Discord kullanıyor musun konuşalım mı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı