Instagram satıcısı ve Dolandırılma ihtimalim

Merhabalar. Instagram üzerinde lilerenkorkmaz adlı bir sayfa Kanada sunucuları üzerinden çoğu sayfada düşük fiyata Trendyol, Hepsiburada, Yemeksepeti, Valorant VP gibi şeyler satılıyor. Normalde inanmam bunlara gülüp geçerim. Ancak bu kişi güvence olarak Trendyol hesabıma 50 TL atacağını ödemeyi sonra alacağını söylüyor. Instagram'dan sizde bakabilirsiniz. Ne yapmamı önerirsiniz acaba?

Sonrasında desteğe başvurup parasını geri alabilir.

arkadaşlar bende güvenmiyordum fakat önce bakiye yükleyeceğim ödemeyi sonra alacağım dedi 150tl istemiştim 200tl yükledi ve hala ödeme almadı cidden çok şaşırdım nasıl yapıyor bilmiyorum ama umarım başımız ağrımaz

arkadaşlar bende güvenmiyordum fakat önce bakiye yükleyeceğim ödemeyi sonra alacağım dedi 150tl istemiştim 200tl yükledi ve hala ödeme almadı cidden çok şaşırdım nasıl yapıyor bilmiyorum ama umarım başımız ağrımaz
cc işi çok eskiden yapılırdı hatırlıyorum 3680 riot parasını 20 liraya alıyorlardı o zamanlar genelde e-pin ve 3d security olmayan uygulamaları tercih ediyorlar ve işi bilen adamlar da tor browser üzerinden takılıyordu aynen dedikleri gibi muhtemelen kanada üzerinden çalıntı kredi kartlarından işlem yapılıyor bu size problem yaratmaz fakat vicdanınız bu işe ne der orasını bilemem ha bu işi yapan arkadaşta da deli cesareti varmış galiba bu tip kişiler normalde sadece mahalle arasında satışlar yaparlar çünkü gerçek kimlik baya sorun çıkarır kişiye

Merhabalar. Instagram üzerinde lilerenkorkmaz adlı bir sayfa Kanada sunucuları üzerinden çoğu sayfada düşük fiyata Trendyol, Hepsiburada, Yemeksepeti, Valorant VP gibi şeyler satılıyor. Normalde inanmam bunlara gülüp geçerim. Ancak bu kişi güvence olarak Trendyol hesabıma 50 TL atacağını ödemeyi sonra alacağını söylüyor. Instagram'dan sizde bakabilirsiniz. Ne yapmamı önerirsiniz acaba?
Kanada sunucularindan ne demek? Neyin sunucusu? Instagram hesabini acarken ulkesini Kanada secmesinden bahsediyorsa bile sunucuyla ve yaptigi satisla ne alakasi var bunun? Ayrica yemeksepeti satmak ne? Pikniksepeti falan mi? Trendyolun falan da hissesini satiyor herhalde.

Arkadaşlar hepiniz gibi bende şüpheciydim en baştaki mesajlarımdan gördüğünüz gibi ama adam ne dolandırıcı nede paracı biri her türlü konuda yardımcı oluyor hiçbi sıkıntı yaşamadım

Arkadaşlar hepiniz gibi bende şüpheciydim en baştaki mesajlarımdan gördüğünüz gibi ama adam ne dolandırıcı nede paracı biri her türlü konuda yardımcı oluyor hiçbi sıkıntı yaşamadım
Acaba ben Valorant VP alırsam sıkıntı yaşar mıyım?

Hocam valla emin değilim önceden arkadaşlara LoL üzerinden yapıldığını ve o hesapların yıllardır kullanıldığını biliyorum. Valorant 'da e-pin aynı lol gibi fakat herhangi bir sorun yaratır mı hiçbir fikrim yok. Çok istiyorsanız deneyin ya da deneyen birileri vardı tecrübelerini bizlerle paylaşabilir diye düşünüyorum.
Yani hesabımın ban yeme ihtimali var?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı