Instagram takipçisi nasıl arttırılır?

ANORM4L

Hectopat
Katılım
28 Nisan 2018
Mesajlar
86
Arkadaşlar Instagram'da programla hile yapmadan takipçi kasmak istiyorum. GT falan her şeyi yaparım 😁 En fazla 350 takipçim oldu. En yakın arkadaşımda 1.5K takipçi var, bana söylemiyor nasıl yaptığını. Programla yapmadığına eminim. Bu işin incelikleri neler? Ustalar taktiklerinizi bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Size saçma gelebilir. Boş yere mesaj atmayın, konu belli. Çözüm öneriniz yoksa mesaj atmanız saçma bana göre.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Günümüzde Instagram fenomenlerinin kazançları Youtubelerdan çok daha fazla. Hikayesinde 24 saat görünecek bir içerik için 20 ile 50 bin arasında gelir elde edildiğini gördüğümde küçük dilimi yuttum desem yeridir. Milletinde derdi kolaydan para kazanmak oldu zaten. Ülkenin hali ortada katma değer verebilecek bilgin ve yeterliliğinde olsa imkan sunulmuyor o yüzden herkes kendi çerçevesinden haklı.
 
Profilin gizli ise açık konuma getir. Daha sonra hashtag kullanabilirsin. Gizli tutma çünkü hashtag sayfasında fotoğrafın gözükmeyecektir.
 
Benim kişisel olarak kullandığım hesabım güzel yaptığım çalışmalarla nokta hastaglerle bir kaç kez keşfete çıktı. Bir ara anormal bir şekilde arttı ve durdu. Yaptığınız paylaşımlar çok önemli. Kendine basit bir konsept yap devamı gelir. 20K'ya ulaşmış siyasi bir sayfası var arkadaşımın sabretti şuan baya gelişiyor. :D
 
@ANORM4L

Sayfanı çaldırmamaya dikkat et, bu tip hesaplar çok fazla çalınıyor. Bir de takipçi sayının fazla olmasını çok ciddiye alma, etkileşim sayısı %20'yi geçmez çok fazla. Ticari amaçlı düşünüyorsan, biraz para harcamalısın. Gönderilerinin reklamını yapmalısın. Sabretmelisin. Uzun bir süreç var önünde. Yorumlara GT yazanları takip et, sen 1 kişi takip edersin seni 3 kişi takip eder. Bu da başlangıçta yeter zaten. :)
 

Geri
Yukarı