Instagram takipçisi nasıl arttırılır?

Takipçi hilesi vs. yapan siteler var. Onlara bakabilirsin. İnstagramda her gönderinin altina gt yazanlar gibide yapabilirsin. Bana sorarsan takipçin 100de olsa 1000de olsa pek birşey olmaz. Çoğunlukta gösteriş için yapıyorlar. Sorsan kaçını tanırsın diye elinin parmağını geçmez :)
 
Takipçi hilesi falan onlara hiç bulaşma. Bir anda anasayfanda senin takip etmediğin fakat kendiliğinden takip edilmiş kişileri görürsün :)
 

bu siteden takipçi almıştım. satın alma işlemi yapar yapmaz faturamı gönderdiler. canlı destek benimle iletişime geçti, hemen bilgilendirdiler. birkaç gün içerisinde de takipçilerin artışı tamamlandı. en çok hoşuma giden kısmı müşteriyi yolunacak kaz gibi görmemeleri, çok ilgililer hemen her konuda kolayca çözüm sunuyorlar tavsiye ederim takipçi kalitesi de güzel
 
Takipçisi yüksek olan sayfaların altına yorum olarak :
18 yaşından küçükse profilime girme.
Some...... Problems.
Storymde tüm vücüdumu açıp size göstericem.
Bioma gir.
Böyle yorumlar yazarsan takipçin bir nebze artacaktır.
 
Takipçi sayısı ya da fotoğraflarına gelecek beğeni o kadar önemli değil.Eğer gerçekten bu kadar önemliyse İnstagram sayfalarının altına GT yapılır yazarsan belki biraz daha takipçi kazanabilirsin.Ben uğraşamam dersen para karşılığı takipçi satın alabilirsin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı