Instagram takipten çıkanları görmenin en güvenilir yolu nedir?

Bilgisayar üzerinden Instagram'a giriş yapın. Profilinize tıklayın. Sayfaya sağ tıklayın, öğeyi denetle seçeneğine tıklayın. Sağ Üstten 'Console' kısmına tıklayıp linkteki kodu kopyalayıp yapıştırın. Start'a tıkladıktan sonra işlemin tamamlanmasını bekleyin. Ondan sonra kim takipten çıkmış ya da çıkmamış görebilirsiniz.

'Açık kaynaklı kod' olduğu için güvenlik tarafında bir sıkıntı olmaz, ben de kullanıyorum aktif olarak.
Konudaki en iyi cevap budur Konu Sahibi.

Annemin bir yemek sayfası var tutturdu beni takipten çıkanları görmek istiyorum diye. Google Play Store üzerinden uygulama indirmiş ama onlara güvenemiyorum hesabı çalınır diye. Takipten çıkanları görmenin güvenilir bir yolu yok mu? Teker teker aramayı denedim ama yok olmuyor samanlıkta iğne aramak gibi.

Bilgisayar ile görmek mevcut İnstagram sitesine girip kendi profilinize girin ardından F12 ile Dev Toolsu açın orda Console kısmına sitede ki kodu yapıştırın Sayfayı yenileyin ve taramasını bekleyin ardından starta tıklayın sizin takip ettiğiniz ve sizi takip etmeyen kişileri görebileceksiniz.

Hiçbir uygulama kullanılmamalı bence hepiniz haklısınız ama teker teker bakmak için çok fazla takipçi var. Hesap verilerini indirip takip edenlerle, takip edilenleri excel üzerinde karşılaştırmak en mantıklısı gibi toplu şekilde görmek için. Zahmetli olacak ama güvenli en azından.
Anneniz niye bu kadar taktı ki buna?

Excelde sütün karşılaştırması yaparak takipten çıkanları görebilirsiniz. Tek sıkıntı takip edenlerle takip edilenler tıpatıp, istisnasız aynı olmalı. Sizi 200 kişi takip ediyorsa sizinde o 200 kişiyi eksiksiz bir şekilde takip etmeniz gerek. Yoksa o kişi sizi takip etse bile siz onu takip etmediğiniz için sanki sizi takip etmiyormuş gibi görünmesine sebebiyet verebilir. Tam istediğim sonuç bu değildi ama alanı daralttık en azından. 2400 kişi değilde 400-500 kişi kontrol etmem gerek 2-3 saate biter.

Bilgisayar üzerinden Instagram'a giriş yapın. Profilinize tıklayın. Sayfaya sağ tıklayın, öğeyi denetle seçeneğine tıklayın. Sağ Üstten 'Console' kısmına tıklayıp linkteki kodu kopyalayıp yapıştırın. Start'a tıkladıktan sonra işlemin tamamlanmasını bekleyin. Ondan sonra kim takipten çıkmış ya da çıkmamış görebilirsiniz.

'Açık kaynaklı kod' olduğu için güvenlik tarafında bir sıkıntı olmaz, ben de kullanıyorum aktif olarak.

Bir başka linki.Aynı işlevi görüyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı