Genciz be hocam olabilir yani.Ben bir erkek bir kızla 4 ay niye Instagram'da konuşur onu da anlamıyorum.
İçim bir türlü rahat etmiyor zaten.
Genciz be hocam olabilir yani.Ben bir erkek bir kızla 4 ay niye Instagram'da konuşur onu da anlamıyorum.
Genciz be hocam olabilir yani.
İçim bir türlü rahat etmiyor zaten.
Nasıl ne alakası var? Bu tür olaylar genelde gençlerde oluyor.Gençlikle ne alakası var?
Bu kızla Instagram üzerinden ne yapmak istiyordun ki?Nasıl ne alakası var? Bu tür olaylar genelde gençlerde oluyor.
Öncelikle kız düşürmek gibi bir amacım yok. Sadece muhabbet ediyoruz ki ilk yazan ben değildim bunu da bilmeni isterim. Ayrıca Instagramı hiç kullanmıyorum.Başkası isteyince bilgilerinizi veren arkadaşınıza mı şaşırayım, Instagram'dan kız düşürmeye çalışmanıza mı, böyle bir şey olunca böyle tepki verip konu açmanıza mı bilemedim.
Kendi hatanız, bir şey olmaz.![]()
Sohbet etmek. Başka ne amacım olabilir?Bu kızla Instagram üzerinden ne yapmak istiyordun ki?
Bunun gençlikle bir alakası yok ki. Gerçek arkadaşların sohbette niye işine yaramıyor anlayamadım.Öncelikle kız düşürmek gibi bir amacım yok. Sadece muhabbet ediyoruz ki ilk yazan ben değildim bunu da bilmeni isterim. Ayrıca Instagramı hiç kullanmıyorum.
Sohbet etmek. Başka ne amacım olabilir?
Kızla erkek normal arkadaş olamaz, daha önce ilk yazanın ben de o da olduğu çokça yazışma da yaptım çok zor bir şey de değil sonlandırmak. Hoşunuza gitmiş devam ettirmişsiniz, normal bir şey herkes yapabilir. Buradaki en büyük sıkıntı arkadaş seçiminiz, bilgilerinizi biri isteyince veren biriyle arkadaşlık...Öncelikle kız düşürmek gibi bir amacım yok. Sadece muhabbet ediyoruz ki ilk yazan ben değildim bunu da bilmeni isterim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.