Instagram yayın kanallarındaki mesajlara yanıt verilmiyor

Rqeix

Decapat
Daha fazla  
Instagram yayın kanallarındaki mesajlara yanıt veremiyorum. Daha doğrusu başkaları yanıt veriyor ama bende direkt yanıtlar ve yanıt verme gözükmüyor.

Instagram yayın kanallarındaki mesajlara yanıt veremiyorum. Daha doğrusu başkaları yanıt veriyor ama bende direkt yanıtlar ve yanıt verme gözükmüyor.
Benim girdiğim yayın kanallarında çoğunlukla "yöneticiler mesaj gönderebilir" gibisinden yazı yazıyordu. Onun haricinde aslında gönderebilmeniz lazım aslında

Kanka hiç kısıtlama yediysen ondan dolayı güvenlik amaçlı izin vermiyor Instagram.
Kısıtlama benzeri birşeyde yemedim Telefon yurtdışından diye düşünüyorum sorunu ayrıca kurcaladığımda instangramda bir ayar vardı ordan açılıyordu ama benim instangramda o ayar hiç gözükmüyordu

Kısıtlama benzeri bir şeyde yemedim telefon yurt dışından diye düşünüyorum sorunu ayrıca kurcaladığımda Instagram'da bir ayar vardı oradan açılıyordu ama benim Instagram'da o ayar hiç gözükmüyordu.

Bilmiyorum dostum, şahsen ben Reels'larda falan birilerine salladım ondan diye düşünüyorum birisi ban öyle yazmıştı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı