CNBC-e şimdi haberi yayınladı. BTK açıklama yapmış ve erişim engeli getirilmiş.

Türkiye'de empati yapabilen insan sayısı çok az zaten. Benim için İsrail hükümeti neyse hamas terör örgütüde odur. İkisi de sadece kendilerini düşünüp kendi ülkesindeki masumlara zarar veriyor. İsrail hükümetinin yaptıkları ortada hamas terör örgütüde geçen senenin sonlarına doğru eğlenen israilli gençleri öldürdü, kaçırdı. Daha o zamanlar birçok kişi hamasın İsrail'e çalıştığını söyleyenler şimdi hamas liderinin ölümüne yas tutuyor :D.

Türkiye'de empati yapabilen insan sayısı çok az zaten. Benim için İsrail hükümeti neyse hamas terör örgütüde odur. İkisi de sadece kendilerini düşünüp kendi ülkesindeki masumlara zarar veriyor. İsrail hükümetinin yaptıkları ortada hamas terör örgütüde geçen senenin sonlarına doğru eğlenen israilli gençleri öldürdü, kaçırdı. Daha o zamanlar birçok kişi hamasın İsrail'e çalıştığını söyleyenler şimdi hamas liderinin ölümüne yas tutuyor :D.

Bununda tek sebebi sosyal medya. Araştırmaz, bilmez insanlar orada gördüğü saçma sapan videolar sayesinde acımaya başlıyor. Yahu sen araştırmamışsın, hamas hakkında bilgi bilmiyorsun bir de onları destekliyorsun. Gülünç durum gerçekten.

Hangi ülkeden bağlanırsam bağlanayım geç yüklenme problemi yaşıyorum. VPN önerisi olan var mı?

Bununda tek sebebi sosyal medya. Araştırmaz, bilmez insanlar orada gördüğü saçma sapan videolar sayesinde acımaya başlıyor. Yahu sen araştırmamışsın, hamas hakkında bilgi bilmiyorsun bir de onları destekliyorsun. Gülünç durum gerçekten.

Depremi bile etek giyen kadınlara bağlayan zihniyeti değiştirmek imkansız zaten :D

Türkiye'de empati yapabilen insan sayısı çok az zaten. Benim için İsrail hükümeti neyse Hamas terör örgütüde odur. İkisi de sadece kendilerini düşünüp kendi ülkesindeki masumlara zarar veriyor. İsrail hükümetinin yaptıkları ortada hamas terör örgütüde geçen senenin sonlarına doğru eğlenen israilli gençleri öldürdü, kaçırdı. Daha o zamanlar birçok kişi hamasın İsrail'e çalıştığını söyleyenler şimdi Hamas liderinin ölümüne yas tutuyor :D.
İkisi aynı diyorsun ama birisine hükümet, birisine terör örgütü diyorsun. Kesinlikle aynı görüyorsundur :) Kurtuluş Savaşı'nda örgütlenip düşmanı kovan halk da Hamas ile aynı şeyi yaptı, yani bizim şehit mehmetçiklerimiz de mi terörist oluyor?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı