TurkNet kullanıyorum, telefonum ile Instagram'a erişim sağlanamıyorum. Sanırsam erişim engeli TurkNet tarafına da geldi.

Bilgim yoktu pek fakat aşağıdaki şekilde bir kişisel yorum yapmıştım:

Türk Telekom'un belirli bir kısmı Hazine ve Maliye Bakanlığı, Türkiye Varlık Fonu gibi şirketler/bakanlıklara ait. Bu yüzden üzerinde devlet etkisi olması daha kolay oluyor. TurkNet, Vodafone gibi şirketler özel şirketler. Bu yüzden alınan bir kısıtlama kararı, Türkiye Cumhuriyeti içerisinde bu ISS'lerde daha geç onaylanıp, daha geç uygulamaya konulabiliyor.

Doğru yorum yapmışım sanırım. Önce Turkcell kullanıcıları erişememeye başladı, sonra da TurkNet. Halbuki 2 saat önceden bağlanabiliyorlardı.

Ev internetim Türk Telekom giremiyorum, mobil hattım ise Vodafone ve yine giremiyorum. Neden yasak getirildiğine dair açıklama var mı?

Ev internetim Türk Telekom giremiyorum, mobil hattım ise Vodafone ve yine giremiyorum. Neden yasak getirildiğine dair açıklama var mı?

Henüz hükümet tarafında bir açıklama yok ne yazık ki.

Türk Telekom ve Türk Telekom altyapısı kullanılan ISS'lerde sıkıntı şu an için. Şayet yasak yanlışlıkla getirilmediyse, uygulanmaya devam edecekse diğer ISS'lerde de güncellenir yakın zamanda.

Turkcell mobil veriyle ben de erişiyorum.

Türk Telekom, Teknosacell ve Türk Telekom TTNET bir sorun yok. Instagram'a VPN olmasan sorunsuz erişebiliyorum?

Türk Telekom, Teknosacell ve Türk Telekom TTNET bir sorun yok. Instagram'a VPN olmasan sorunsuz erişebiliyorum?

Bilmem, nasıl bir cevap bekliyorsunuz ki? BTK sorgulaması ortada, siteye girip kendiniz de sorgulatabilirsiniz. Bariz bir yasak uygulanıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı