Selamünaleyküm. Instagram uygulamasına giriş yapmak için şifremi doğru giriyorum ancak şifre yanlış diyor, doğruluğundan %100 eminim çünkü daha yeni değiştim.
Yine yanlış diyor :dŞifremi unuttum deyip degiştirin.
Yine yanlış diyor :d
Geldi linke tıkladım olmadı şifreyi değiştim olmadıNey yanlış diyor e-posta gelmedimi.
Öncelikle cevabınız için teşekkürler, webten giriş yapılıyor ancak uygulamadan olmuyor ve bunlar işe yaramadıOlası sebepler:
- Büyük-küçük harf hatası yapmış olabilirsiniz.
- Hatalı karakter(harf) girmiş olabilirsiniz.
- Kopyala-yapıştır yapıyorsanız yapıştırdığınız şifrenin sonunda bazen boşluk olabiliyor, kontrol edin.
- Birden fazla hatalı giriş denemesi yaptıysanız hesabınız kısa süreliğine(geçici) kilitlenmiş olabilir.
- Eğer şifreni değiştirdiysen şifreni değiştirdiğine dair Instagram'dan bir mail alman gerekiyor. Almadıysan teknik bir sebepden dolayı yeni şifre sisteme kaydolmamış olabilir.
- Eğer sorun bunlardan biri değil ise buradan yardım alabilirsin.
Öncelikle cevabınız için teşekkürler, webten giriş yapılıyor ancak uygulamadan olmuyor ve bunlar işe yaramadı![]()
TeşekkürlerBu durumda "support@instagram.com" üzerinden Instagram destek ekibine mail atabilir veya "08505572594" telefon numarasını arayarak Instagram müşteri hizmetlerine ulaşabilirsiniz.
Yok hocam onlarda görüldü atıyor bana.Bu durumda "support@instagram.com" üzerinden Instagram destek ekibine mail atabilir veya "08505572594" telefon numarasını arayarak Instagram müşteri hizmetlerine ulaşabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.