Elektronik Intel Arc A750 5.674 TL!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bluerr

Hectopat
Makaleler
9
Daha fazla  
Performansı RTX 3060 ile neredeyse eşit. Kendi özel ölçeklendirmesi mevcut XeSS. Fiyat gayet iyi.
Desktop Screenshot 2024.11.02 - 16.55.47.79.png

Acaba alsam mı yoksa ikinci el bir şey mi baksam aklımı kurcalıyor bu kart. Oyunlarda optimizasyonun güzel olması önemli.

Acaba alsam mı yoksa ikinci el bir şey mi baksam aklımı kurcalıyor bu kart. Oyunlarda optimizasyonun güzel olması önemli.
3060ti 2.el bulabilerseniz direkt alın.

Amazon'dan 6100 liraya satın aldım. Çok memnunum. Bu fiyata bu performans çok zor.

Üstelik ben 6 taksit 0 faiz ile aldım daha da temiz.
Teknololijileri falan nasıl ne farkı var ? Intel'in bu seri ekran kartı çıkaracağı haberini duyduktan beri gelen yeni nesil kartlara uzağım.

İkinci elden ve ekran kartının sağlığını nasıl test edeceğini anlayan bir insan değilim o yüzden emin olamıyorum
O iş basit. Sarı siteden güvenli alışveriş ile alıp kendiniz benchmark testi yapacaksınız. Ya da satıcı ile birlikte yaparsınız. LHR'li olanları alırsanız daha önce mining yapılmamış bir ekran kartı alma olasılığınız daha yüksek olur.

Teknololijileri falan nasıl ne farkı var ? Intel'in bu seri ekran kartı çıkaracağı haberini duyduktan beri gelen yeni nesil kartlara uzağım.
RX570 kullanıyordum. Performans farkını anlatmama gerek yok. 3060 dengi kart. Teknoloji olarak çok bir şey yok. XESS var. DLSS alternatifi ve çok güzel çalışıyor şahsen hiç bozma olmuyor görüntüyü.

3060 Ti 2.el bulabilerseniz direkt alın.

Teknololijileri falan nasıl ne farkı var? Intel'in bu seri ekran kartı çıkaracağı haberini duyduktan beri gelen yeni nesil kartlara uzağım.

Dlss>xess>fsr görüntü kalitesi. Ama Intel'de Frame Generation özelliği yok. Ray tracing falan açılabiliyor ama düşük performans veriyor.

Dlss>xess>fsr görüntü kalitesi. Ama Intel'de Frame Generation özelliği yok. Ray tracing falan açılabiliyor ama düşük performans veriyor.
R3 3100 - ARC A750

RT açtım Cyberpunk'da FPS'ler şöyle. Darboğaz oluyor bende maalesef. Dediğin gibi FG yok ama FSR'ın FG'yi kullanabiliyoruz.

1730557976726.png

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı