Neredeyse her ay bios güncellemesi alıyor anakartım, Resize-bar'ın aktif olabilmesi için her güncellemeyi yapmam mı gerek?Sürücüler ve BIOS güncel olduğu müddetçe ReSize BAR destekleniyor, R5 5500 PCIe 3.0 olduğu için bant genişliğini 4.0 yerine 3.0'la sınırlar.
Neredeyse her ay BIOS güncellemesi alıyor anakartım, ReSize BAR'ın aktif olabilmesi için her güncellemeyi yapmam mı gerek?
Bant olayından çok anlamıyorum ama anladığım kadarıyla resizebar açık değilken açık olmasına göre bir performans kaybı yaşamayacağım değil mi?Evet desteği var fakat çok çok ucuz değilse sıfır Arc A750 almanı önermem.
@Mustafa.Kaan PCI 4.0x16 olduğu için PCI 3.0 X16 kullanabileceğinden bu ekran kartı için hiçbir bant genişliğine takılma durumu mevcut değildir. Performans kaybı yok.
Bu kısmın böyle işlediğini bilmiyordum, ekleme ve düzeltme için teşekkür ederim. Performans kaybı yoktan ziyade gözardı edilebilecek %1-2 civarı kayıp demek daha doğru değil mi total bant genişliği yine de azaldığı için? @lazye@Mustafa.Kaan PCI 4.0x16 olduğu için PCI 3.0 X16 kullanabileceğinden bu ekran kartı için hiçbir bant genişliğine takılma durumu mevcut değildir. Performans kaybı yok.
Bant olayından çok anlamıyorum ama anladığım kadarıyla ReSize BAR açık değilken açık olmasına göre bir performans kaybı yaşamayacağım değil mi?
Teşekkür ederim. Peki, RTX3050 8gb, A750'nin çok gerisinde kalır mı?Evet, açık olması birçok oyunda FPS katkısı sunacaktır. Mucizeler beklemeyin fakat tatmin edici düzeyde bazı oyunlarda FPS kazandırıyor.
Bant olayından çok anlamıyorum ama anladığım kadarıyla ReSize BAR açık değilken açık olmasına göre bir performans kaybı yaşamayacağım değil mi?
@Mustafa.Kaan PCI 4.0x16 olduğu için PCI 3.0 X16 kullanabileceğinden bu ekran kartı için hiçbir bant genişliğine takılma durumu mevcut değildir. Performans kaybı yok.
Teşekkür ederim. Peki, RTX 3050 8 GB, A750'nin çok gerisinde kalır mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.