PC Intel Arc B580 10.832 TL!

Makaleler
1
Yer
Adana
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 (All Core 4.6 GHz @ 1.31V)
Ekran Kartı: PowerColor Red Devil RX 6700 XT 12 GB
RAM: Patriot Viper Steel 32GB DDR4-3200 CL16
Anakart: Gigabyte B550 Eagle ATX
Güç kaynağı: Cooler Master GX Bronze 750W
Kasa: Zoko Chiko ARGB
SSD: Kioxia Exceria Heatsink 1TB NVMe Gen4
HDD 1: Seagate 1TB 7200RPM SATA3 3.5"
HDD 2: Seagate 1TB 7200RPM SATA3 2.5"
İşlemci Soğutucu: Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2
Meslek
Öğrenci
Akakçe'de en ucuz 12.500 TL bandında. Alacak olan varsa kaçırmasın. Son 2 ayın en düşük fiyatı.

1743020667207.png

Bilmeyen varsa kısaca açıklayayım: Intel'in yeni bir GPU'su ve NVIDIA tarafından RTX 4060 Ti seviyesinde bir performans sunuyor ve çok daha uygun fiyatlı. Bu fiyat bandında bana göre alınabilecek tek sıfır ekran kartı bu (bunu bir AMD'ci olarak söylüyorum). Eğer sıfır alacaksanız ve 10k civarı bütçeniz varsa kesinlikle bu fırsatı kaçırmamanızı öneririm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Akakçe'de en ucuz 12.500 TL bandında. Alacak olan varsa kaçırmasın. Son 2 ayın en düşük fiyatı.

Eki Görüntüle 2454766

Bilmeyen varsa kısaca açıklayayım: Intel'in yeni bir GPU'su ve NVIDIA tarafından RTX 4060 Ti seviyesinde bir performans sunuyor ve çok daha uygun fiyatlı. Bu fiyat bandında bana göre alınabilecek tek sıfır ekran kartı bu (bunu bir AMD'ci olarak söylüyorum). Eğer sıfır alacaksanız ve 10k civarı bütçeniz varsa kesinlikle bu fırsatı kaçırmamanızı öneririm.

Bu indirimler de bütçem olmadığı zaman gelmek zorunda mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

Eki Görüntüle 2454766

Guzel kart bu fiyata F/P krali derim. Keske ben de 4060 almak yerine bu ekran kartini alsaydim.

Hayır o yüzden demedim, driver sorunları, arayüz sorunları vs. vardır belki o yüzden dedim netice de yeni kart ve İNTEL, piyasa da son kartlar da yeni ve ben bilmiyorum nasıl olduğunu. İncelemesi vs. var mı driveri hakkında detaylı? Hem bazı oyunlar da gerçekten optimizasyon sorunu var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı