Intel Arc B580 nasıl olacak?

Bakmayın bile derken? Ciddili Intel ekran kartı almayı mı öneriyorsunuz?
RX 7600 çöp kart ve Intel kart kullanmış birisi olarak yeni oyunlar oynuyorsanız alınır. Öyle söylendiği gibi çökme sorunu falan yok.

Ek: RT performansını önemsemeyin bu arada. ARC A750 ile onu test ettim RTX 3050'yi aratmıyor.

O kadar sorunlu değil. AMD kartlarda sorunlular o zaman onu da almayalım.
İlk çıktığında çoğu oyunda performansı berbattı, optimizasyon sorunları çözüle çözüle adam oldu o iki kart. Şuanda öneriyorum ama ilk çıktıklarında "RX 6600 alın geçin." derdim.

İlk çıktığında çoğu oyunda performansı berbattı, optimizasyon sorunları çözüle çözüle adam oldu o iki kart. Şuanda öneriyorum ama ilk çıktıklarında "RX 6600 alın geçin." derdim.
İlk çıktığında bende aynı düşünüyordum, 6-7 ay evvel kullandığımda bayağı iyiydi. Tek sorunu eski oyunlarda performansı çok kötü! Bende çoğunlukla eski oyunları oynadığım için sorun yaşıyordum. Bu arada çözümü Linux'la içli dışlı olunca çözdüm. DXVK adlı bir araç ile sorunu çözebiliyorsunuz.

İlk çıktığında bende aynı düşünüyordum, 6-7 ay evvel kullandığımda bayağı iyiydi. Tek sorunu eski oyunlarda performansı çok kötü! Bende çoğunlukla eski oyunları oynadığım için sorun yaşıyordum. Bu arada çözümü Linux'la içli dışlı olunca çözdüm. DXVK adlı bir araç ile sorunu çözebiliyorsunuz.

DirectX3D'yi Vulkan'a çevirmek işte, zaten DirectX3D performansı kötü olduğundan önermezdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı