Intel Arc B580 neden zamlandı?

muhammedtr281

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
işlemci:i5 14400f ekran kartı:rtx 2060 anakart:msı pro b760ma ddr5 wifi sıvı soğutma:msı mag corelıquid m240 kasa:rajintek ponos ultra ms4
11.023 lira olan kart nasıl 11.700 veya 11.800'e ulaştı? Bunun hakkında fikri olan var mı, gecici bir durum mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ustam biraz bekleyebilirsen ya da cuma günleri genelde İncehesap Gaming gecelerini takip edin biraz indirimli bulabilirsiniz.

Ona bakarım gelir inşallah kasa topluyom sonraki maaşı da alacağım 21 gün var 16 bine yakın param olacak aslında şey yapmayı düşünüyorum ekran kartını sonra almayı kasayı ekran kartsız toplayıp öyle kullanmayı düşünüyorum param gelincede ekran kartinda almayı düşünüyorum bunun için önerebilecegin sistem var mi?

Ona bakarım gelir inşallah kasa topluyom sonraki maaşı da alacağım 21 gün var 16 bine yakın param olacak aslında şey yapmayı düşünüyorum ekran kartını sonra almayı kasayı ekran kartsız toplayıp öyle kullanmayı düşünüyorum param gelincede ekran kartinda almayı düşünüyorum bunun için önerebilecegin sistem var mi?

Yani şöyle söyleyeyim AMD sistem mi istiyorsunuz Intel sistem mi hocam ya da hazır sistemlere bakabilirsiniz Intel Arc B580'li.

Yani şöyle söyleyeyim AMD sistem mi istiyorsunuz Intel sistem mi hocam ya da hazır sistemlere bakabilirsiniz Intel Arc B580'li.

AMD veya Intel olması fark etmez bu ekran kartının yanında güzel bır performans versin yeter hazir sistem olması da pek fark etmez amaç bu ekran kartıyla rahat ve performanslı çalışan bir sistem arıyorum ne pahalı olsun ne de ucuz amaç şu an ekran kartını sonra alacağım şimdilik elimde bu bilgisayar dursun alayım diye diyorum ekran kartını yakın zamanda alacağım

AMD veya Intel olması fark etmez bu ekran kartının yanında güzel bır performans versin yeter hazir sistem olması da pek fark etmez amaç bu ekran kartıyla rahat ve performanslı çalışan bir sistem arıyorum ne pahalı olsun ne de ucuz amaç şu an ekran kartını sonra alacağım şimdilik elimde bu bilgisayar dursun alayım diye diyorum ekran kartını yakın zamanda alacağım.

Hocam şöyle soyleyim ben Ryzen 3600X ile tercih ettim ilk başta biraz performans kaybı vardır ama 4060 gibi performans veriyordu sonra Ryzen 5700x3D ye geçtim ondan beridir performansı 4060'ın üstü gerçekten o yüzden AM4 sistemde kullansanız bu ekran kartı gitgide her driverla daha iyi performans çıkarıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı