Intel Arc B580 vs RTX 4060 Ti

İsterse 2GB olsun hocam, GB tabiki önemli ama GPU gücü de en az o kadar önemli, R7 240 4GB GDDR3 ile R7 240 1GB GDDR5 modelinin karşılaştırılmasını izleyin, bellek hızları bellek cinsleri ve gpu gücü daha önemli olduğunu anlarsınız, bu arada tabi ki bu kartlar 10 12GB işleyebilir ama gene de AMD ekran kartlarına bile yaklaşılırken kuşkulu olunuyor, Intel daha dünkü eleman.
Şuan 4060 ve 4060ti nin ortasında bir kart

Hocam ben B580 aldım. Çok pişman olup 2 gün sonra 4060ti 16gb aldım. RDR2 gibi oyunlarda FPS iyi. Ancak CS2 Valorant gibi fps oyunları oynuyorsan optimizasyon sıfır. Bundan önce 3060ti kullanıyordum daha iyi fps alıyordum.

Hocam ben B580 aldım. Çok pişman olup 2 gün sonra 4060 Ti 16 GB aldım. RDR2 gibi oyunlarda FPS iyi. Ancak CS2 Valorant gibi FPS oyunları oynuyorsan optimizasyon sıfır. Bundan önce 3060 Ti kullanıyordum daha iyi FPS alıyordum.

Hocam neyinden pismansiniz ki bende kullanıyorum hiç pişman değilim performansı gayet iyi yeni bir platform Intel biraz müddet verin meyvenizi yiyin ardından bu kalitede bir kart var iken sadece NVIDIA'yi görüp 8 GB VRAM karta yatırmak saçma bu sene çıkacak çoğu oyun 8 GB üstü VRAM isteyecektir zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı